Connect with Us event

Het driejaarlijkse event waarin een betekenisvol (werk)leven centraal staat

Als platform voor creatief talent bouwt De Upstarter aan een community van creatievelingen en jonge ondernemers. Ben jij een founder, freelancer of nieuwsgierig creatief? Connect with US, tijdens het driejaarlijkse event waarin een betekenisvol (werk)leven centraal staat.
 

Blijf op de hoogte over het event

 

Scoor nu je ticket voor 8 januari!

3x
Start: 08-01-2019 | 16-04-2019 | 03-09-2019
Lengte: 19:00 - 21:30
Kosten: scoor nu voor €15 per keer!


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat gaan we doen?

We beginnen met korte opdracht in Upstarter-style, verkennen de vragen in de groep en sluiten af met een borrel. We delen onze fuck-ups, overwinningen, tips, connecties en helpen elkaar zo verder op weg. Verwacht: diepgang, humor en concrete actiestappen. Als je de Upstarter nog niet kent en je meer wil weten over onze programma’s, schiet ons dan tijdens de borrel even aan.
 

Het programma

19:00: Inloop
19.10: Introductie door De Upstarter en korte oefening

19:20: Awura Awura Abena Simpe van The Creative Women Collective
19:45: Discussie: Welke vragen spelen er in de groep?

20.45: Drinks
21.30: Wrap-up

8 januari met:

Mariëtte Ruggenberg

Mariëtte is oprichtster van, en trainer/coach bij De Upstarter. Vanuit een drive om altijd zichzelf te ontwikkelen, gaat ze op zoek naar waarom mensen de dingen doen die ze doen. Analyserend, bezinnend en creatief- met twee nuchtere voeten op de grond.

Awura Abena Simpe

Upstarter Alumni & gastspreker Awura Abena Simpe. Als founder van The Creative Women Collective & Creative Women Agency, deelt zij haar tips & tricks over community creatie & ondernemen.

CONNECT WITH US


Meer dan 500 studenten en 241 partnerbedrijven

In de drie jaar dat De Upstarter bestaat, hebben wij méér dan 500 studenten opgeleid via onze programma’s. Werken we samen met 241 partnerbedrijven, zoals Yoni, Afdeling Buitengewone Zaken & Jalt. Een groep van inspirerende bedrijven en mensen die blijft groeien, want met het event ‘Connect with US’ brengen wij ons netwerk en nieuwsgierigen dichterbij elkaar.


VOOR WIE?

Creatievelingen, ondernemers, De Upstarter Alumni, bedrijven, toekomstige deelnemers, nieuwsgierigen, +1's, +3's
 
Iedereen heeft de kracht om een vrij en autonoom (werk)leven op te bouwen. Een leven dat voor jou betekenis heeft, waarbij je ambitieus -mét ruimte voor jezelf- aan de weg timmert. Leuk, maar hoe doe je dat?! CONNECT WITH US.

VRAGEN DIE ER IN DE GROEP LEVEN

Wat is voor mij nu de juiste stap om te zetten?
Er borrelen tig verschillende (bedrijfs)ideeën in mijn hoofd, hoe weet ik wat werkt en waar begin ik?
Ik trek het niet om van 9 tot 5 achter een computer te zitten. Het voelt niet natuurlijk. Hoe geef ik mijn werkleven dan wel vorm?
Hoe vind ik een balans tussen mijzelf uitdagen en rust pakken?
Doe ik het eigenlijk allemaal wel goed? Hoe geef ik meer richting aan dat wat ik op basis van onderbuikgevoel doe?
Waar vind ik de juiste mensen om mee samen te werken?

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Ben je die-hard fan en wil je er alledrie de keren bij zijn? Of wil je meer info ontvangen of heb je een andere vraag? Neem contact op met Noor!

noor@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.