Connect with Us event

Het driejaarlijkse event waarin een betekenisvol (werk)leven centraal staat

Als platform voor creatief talent bouwt De Upstarter aan een community van creatievelingen en jonge ondernemers. Ben jij een founder, freelancer of nieuwsgierig creatief? Connect with US, tijdens het driejaarlijkse event waarin een betekenisvol (werk)leven centraal staat.
 

Blijf op de hoogte over het event

 

Scoor nu je ticket voor 17 april!

3x
Start: 08-01-2019 |
17-04-2019 |
03-09-2019
Lengte: 19:00 - 21:30
Kosten: scoor nu voor €15 per keer!


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat gaan we doen?

We beginnen met korte opdracht in Upstarter-style, verkennen de vragen in de groep en sluiten af met een borrel. We delen onze fuck-ups, overwinningen, tips, connecties en helpen elkaar zo verder op weg. Verwacht: diepgang, humor en concrete actiestappen. Als je de Upstarter nog niet kent en je meer wil weten over onze programma’s, schiet ons dan tijdens de borrel even aan.
 

Het programma

19:00: Inloop
19.10: Introductie door De Upstarter en korte oefening

19:20: Gastspreker (to be announced!)
19:45: Discussie: Welke vragen spelen er in de groep?

20.45: Drinks
21.30: Wrap-up

Deelnemers over Connect With Us #1 op 8 januari:

Chala

"Ik vond het heel knap dat jullie een ruimte konden scheppen die voor iedereen veilig voelde, waardoor die kwetsbare en menselijke kant bij iedereen zichtbaar werd. Daardoor hoefde niemand zijn onzekerheden te verbloemen en konden we allemaal aandachtig luisteren en vragen stellen. Ik had eigenlijk niet zo'n heel goed idee wat ik moest verwachten en ik was vooral nieuwsgierig, maar uiteindelijk ben ik echt met een zak vol nuttige gevoelens de deur uit gegaan."

Imca

"De korte vragenrondjes aan het begin maakte dat je al snel kon connecten met de anderen. Voor mezelf kon ik ook informeren bij studenten die al een opleiding bij De Upstarter hebben gevolgd, hoe ze dat hebben ervaren en wat het ze heeft gebracht. Het verhaal van Awura was heel inspirerend! Al met al vond ik het een hele fijne avond en heeft het me veel positieve energie gegeven en ik kijk ernaar uit om zelf met de opleiding te starten.
En...ik heb er een koffiedate uitgehaald!"

CONNECT WITH US


Meer dan 500 studenten en 241 partnerbedrijven

In de drie jaar dat De Upstarter bestaat, hebben wij méér dan 500 studenten opgeleid via onze programma’s. Werken we samen met 241 partnerbedrijven, zoals Yoni, Afdeling Buitengewone Zaken & Jalt. Een groep van inspirerende bedrijven en mensen die blijft groeien, want met het event ‘Connect with US’ brengen wij ons netwerk en nieuwsgierigen dichterbij elkaar.


VOOR WIE?

Creatievelingen, ondernemers, De Upstarter Alumni, bedrijven, toekomstige deelnemers, nieuwsgierigen, +1's, +3's
 
Iedereen heeft de kracht om een vrij en autonoom (werk)leven op te bouwen. Een leven dat voor jou betekenis heeft, waarbij je ambitieus -mét ruimte voor jezelf- aan de weg timmert. Leuk, maar hoe doe je dat?! CONNECT WITH US.

VRAGEN DIE ER IN DE GROEP LEVEN

Wat is voor mij nu de juiste stap om te zetten?
Er borrelen tig verschillende (bedrijfs)ideeën in mijn hoofd, hoe weet ik wat werkt en waar begin ik?
Ik trek het niet om van 9 tot 5 achter een computer te zitten. Het voelt niet natuurlijk. Hoe geef ik mijn werkleven dan wel vorm?
Hoe vind ik een balans tussen mijzelf uitdagen en rust pakken?
Doe ik het eigenlijk allemaal wel goed? Hoe geef ik meer richting aan dat wat ik op basis van onderbuikgevoel doe?
Waar vind ik de juiste mensen om mee samen te werken?

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Ben je die-hard fan en wil je er alledrie de keren bij zijn? Of wil je meer info ontvangen of heb je een andere vraag? Neem contact op met Noor!

noor@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.