Content Creation opleiding

Vertel het verhaal van een merk waarin jij gelooft

Vind jij het leuk om bedrijven met een mooie en echte boodschap te laten groeien? Wil jij hen helpen om een connectie te maken met het juiste publiek? In de Content Creation traineeship leer je jouw creativiteit inzetten om relevante content te creëren voor bedrijven. Je wordt zowel strategisch, creatief als commercieel opgeleid en legt daarmee het fundament voor jouw carrière.
 

Stuur me meer info!

Inschrijven

#9
Start: 30 jan 2019
Eind: 5 maart 2019
Meld je aan voor: 22 dec 2018 / final call 6 jan 2019
Lengte: 6 weken // 5 maanden
Kosten: Particulier €1499 // €999 // Zakelijk €2299


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

Je gaat je focussen op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als jij echt verschil wilt maken, is het nodig jezelf uit te dagen. Op zoek te gaan naar jouw talent, welke functie bij je past en hoe jij jezelf kunt profileren als creatief professional. Daarnaast zijn ook de juiste skills nodig! Via creatieve technieken ga je verhalen maken die raken in concept, woord en beeld.
 
Onze docenten staan midden in het werkveld en leren je aan de hand van echte opdrachten niet alleen de skills, maar ook hoe je ze toepast in het werkveld. Zij geven jou een basis mee voor het vakgebied van Content Creation. Wil je je verdiepen in de vakken, bijvoorbeeld met copy, branding of visual design, dan zul je zelf moeten oefenen. Nadat je de vakken hebt gevolgd weet je of je een allrounder wil zijn, of juist waarin je jezelf wil specialiseren.

Growth mindset

Kweek een mindset waarbij je jezelf in een razendsnel tempo ontwikkelt.

Vergroot je netwerk

Leer een netwerk opbouwen van relevante professionals en influencers.

Ontdek jouw talenten

Werk vanuit jouw kracht en ervaar waarom je niet overal goed in hoeft te zijn.

Time management

Leer slimmer omgaan met jouw tijd en doelen effectief behalen.

Leer van experts uit het veld

Digital Marketing | Harold Klaassen

Leer over online zichtbaarheid, hoe je het bereik van content kan optimaliseren met SEO/ SEA en hoe je een betekenisvolle campagne opzet. Dit vak wordt gegeven door diverse trainers, waaronder Harold Klaassen van Hakapero.

Creative copy | Niels Paauw/Dorien van Linge

Leer over de basisprincipes van storytelling: schrijf teksten die raken en blijven plakken bij een publiek. Dit vak wordt gegeven door Niels Paauw, copywriter van Tony Chocolonely, of Dorien van Linge, Redacteur bij De Volkskrant

Branding Bootcamp | Juliette Schraauwers

Tijdens Branding Bootcamp ga je aan de slag met de Why, How, What van bestaande merken en leer je een Brand Blue Print te ontwikkelen voor een merk. Juliette Schraauwers is oprichter van branding agency Brand it Forward.

Copywriting

Maak kennis met verschillende strategieën voor het schrijven van commerciële teksten, en hoe je deze toepast voor uiteenlopende zaken als banners, advertenties en posters.

Creative Confidence | Mariëtte

Bij dit vak leer je jouw eigen unieke stem en stijl ontwikkelen. Je leert hoe je zelfverzekerd je eigen vakgebied kunt beoefenen. Gegeven door Mariëtte Ruggenberg (co-founder en programmaleider bij De Upstarter).

Graphic Design | Elif Ozbay

Master de basisprincipes van graphic design voor commerciële en creatieve doeleinden. Deze lessen zijn gekoppeld aan het Branding Bootcamp. Elif Ozbay is een ervaren designer, werkt als digital designer bij Johnny Wonder en studeerde aan de Design Academy Eindhoven.

Alumni


93,3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past

“Je legt de basis voor de rest van jouw carrière. Met deze cursus leer je niet alleen de skills die nu nodig zijn op de arbeidsmarkt, maar heb je gelijk een netwerk aan collega’s, vrienden, bedrijven en ondernemers met wie jij echt verschil kan maken.”

Christel Willers
Content Creator YONI

Traineeship

4-6
Maanden

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze stage breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk.

Kosten

De kosten voor de opleiding Content Creation zijn € 1499,- Wanneer jij stage gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed. Een investering die zij doen omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship zijn € 999,-.

Betaalt je werkgever? Voor zakelijke klanten is de parttime cursus €2299. Informeer naar de mogelijkheden om de opleiding Content Creation op te nemen in het cursusaanbod van je bedrijf via mariette@deupstarter.nl.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Wil je meer weten?

De cursus is bedoeld voor jonge professionals tussen de 20 en 35 jaar oud met HBO/WO denkniveau. Voor vragen over de inhoud en opzet van de course, de toelatingseisen en of dit de juiste stap is voor jou, kun je contact opnemen met Christel.

christel@deupstarter.nl | 06 42745269

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.