Content Creation opleiding

Vertel het verhaal van een merk waarin jij gelooft

Heb jij een passie voor het vertellen van verhalen in woord en beeld? Ben jij ambitieus en wil je de stem worden van een merk? In de Content Creation traineeship leer jij schrijven als een journalist, strategisch nadenken als een digitale marketeer en bouwen aan een sterke merkbeleving als een echte storyteller.

Inschrijven

JAN
Start: 29 januari 2018
Eind: 18 juni 2018
Meld je aan voor: 15 januari 2018
Lengte: 7 weken // 5 maanden
Kosten: €1499,- // €999,-


SCHRIJF JE IN

Wat je gaat leren

Je gaat je focussen op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als jij echt verschil wilt maken, is het nodig jezelf uit te dagen. Op zoek te gaan naar jouw talent, welke functie bij je past en hoe jij jezelf kunt profileren als creatief professional. Daarnaast zijn ook de juiste skills nodig! Via creatieve technieken ga je verhalen maken die raken, in woord en beeld. Je leert jouw creativiteit inzetten om relevante content te creëren voor bedrijven. Je wordt zowel strategisch, creatief als commercieel opgeleid en legt daarmee het fundament voor jouw carrière.

Growth mindset

Kweek een mindset waarbij je jezelf in een razendsnel tempo ontwikkelt.

Vergroot je netwerk

Leer een netwerk opbouwen van relevante professionals en influencers.

Ontdek jouw talenten

Werk vanuit jouw kracht en ervaar waarom je niet overal goed in hoeft te zijn.

Time management

Leer slimmer omgaan met jouw tijd en doelen effectief behalen.

Leer van experts uit het veld

Digital Marketing | Harold Klaassen

Leer over online zichtbaarheid en hoe je het bereik van content kan optimaliseren met SEO/ SEA. Dit vak wordt gegeven door diverse trainers, waaronder Harold Klaassen van Hakapero.

Creative copy & PR | Niels Paauw

Leer over de basisprincipes van storytelling: schrijf teksten die raken en blijven plakken bij een publiek. Dit vak wordt gegeven door Niels Paauw, copywriter van Tony Chocolonely.

Branding | Willa Stoutenbeek

Leer hoe je bouwt aan een sterke merkbeleving: vertaal de identiteit van een bedrijf naar woord en beeld. Willa Stoutenbeek is founder van W-Green en bekend van Ted X.

Copywriting

Copywriter Pascal Boogaert (auteur van het boek ‘Verleiden met een dialoog’ en ‘Vogelvrij’)
leert je pakkende teksten schrijven, voor zowel creatieve als commerciële uitingen.

Creative Confidence | Mariëtte

Bij dit vak leer je jouw eigen unieke stem en stijl ontwikkelen. Je leert hoe je zelfverzekerd je eigen vakgebied kunt beoefenen. Gegeven door Mariëtte Ruggenberg (co-founder en programmaleider bij De Upstarter).

Graphic Design | Bernard Zom

Master de basisprincipes van graphic design voor commerciële en creatieve doeleinden.
Bernard Zom is een ervaren Graphic Design leraar van styling academy Artemis.

Testimonial


93,3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past

“Je legt de basis voor de rest van jouw carrière. Met deze cursus leer je niet alleen de skills die nu nodig zijn op de arbeidsmarkt, maar heb je gelijk een netwerk aan collega’s, vrienden, bedrijven en ondernemers met wie jij echt verschil kan maken.”

Christel Willers
Content Creator YONI

Traineeship

4-6
Maanden

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze stage breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk.

Kosten

De kosten voor de opleiding Content Creation zijn € 1499,- Wanneer jij stage gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed. Een investering die zij doen omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship zijn € 999,-

SCHRIJF JE IN
contact persoon

Wil je meer weten?

De cursus is bedoeld voor jonge professionals tussen de 20 en 35 jaar oud met HBO/WO denkniveau. Voor vragen over de inhoud en opzet van de course, de toelatingseisen en of dit de juiste stap is voor jou, kun je contact opnemen met Aafke.

aafke@deupstarter.nl | 06 34092231

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.