Event: De Upstarter coaching-night

Van #hoedan naar #doedan.

Ben jij net afgestudeerd, maar heb je geen idee wat voor baan bij je past? Denk je er al tijden aan om een carrièreswitch te maken? Krijg je dat ene idee voor een onderneming maar niet uit je hoofd? De Upstarter organiseert in samenwerking met Lize van Tol en Annemiek Crouzen een coach-avond voor jonge starters op de arbeidsmarkt. Het doel? Jou helpen om die volgende stap in je loopbaan te laten zetten.
 
 
 

Wat gaan we doen?

In drie rondes ga jij in gesprek met verschillende coaches. We gaan op zoek naar wat jou tegenhoudt en pushen elkaar om te denken in mogelijkheden. De resultaten van de drie rondes leg je concreet vast, zodat je thuis verder kunt werken aan de volgende stappen. Als afsluiting delen we onze wensen en inzichten en kijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen met ons netwerk - een soort netwerken 2.0 dus. Wie weet leg jij wel een nieuwe connectie die jou verder gaat helpen. Alles gebeurt in een ontspannen setting en in groepjes, samen met de andere deelnemers. En dat geeft deze workshop nét dat beetje extra.
 
Datum: 13 september 2017
Start: 19:00
Kosten: Earlybird €20 / Regulier €25

Scoor hier je ticket!

Netwerken

In gesprek met de coaches en elkaar komen we erachter hoe we elkaar kunnen helpen.

Durven

We pushen elkaar om te denken in mogelijkheden en obstakels uit de weg ruimen.

To-do

Met een concrete to-do list hoe je verdere stappen kunt nemen ga je de deur uit.

Coaches

Annemiek Crouzen

Sociaal psycholoog met een focus op persoonlijke ontwikkeling

Lize van Tol

Sociaal psycholoog en communicatietrainer

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.