Human Centered Design opleiding

Creëer innovaties waar de wereld écht op zit te wachten

Het is tijd voor duurzame innovaties waarbij de gebruiker centraal staat. Wil jij een verschil maken en Human Centered producten en diensten ontwikkelen? Leer of een idee levensvatbaar is, hoe je een team naar betere, creatievere ideeën coacht en hoe je ijzersterke innovaties in de markt zet.
 

Stuur me meer info!

#5
Start: 1 feb 2019
Eind: 8 mrt 2018
Meld je aan voor: allerlaatste plaatsen
Lengte: 6 weken of 5 maanden / 6 trainingsdagen op vrijdag van 9:30–15:00
Kosten: Particulier: €1199 / €999 / Zakelijk: €1899


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

Je maakt de creatieve professional in jezelf los door helemaal vrij te durven denken. Daarbij hoort vallen en opstaan om steeds opnieuw af te stemmen of dit idee in lijn is met dat waar jij of de organisatie voor staat.
Je krijgt een kijkje in de keuken bij verschillende innovators, ondernemers en creatieve projectmanagers die jou via hun methodes structuur geven in het creatieproces.
Gedurende de lessen werk je aan je eigen case binnen een groep like-minded people waarmee je kunt sparren. In een pressure cooker van anderhalve maand zorgen we dat je ready-set-go bent om je idee in de markt te lanceren. Je gaat naar huis met een solide plan voor je bedrijf en/of hebt een innovatie-toolkit in handen voor je (nieuwe) werkomgeving.

Design Thinking

Jij weet problemen te signaleren en via Design Thinking op te lossen.

User Experience Design

Leer de gebruikerservaring te onderzoeken via UX research & Google Design Sprint.

Branding

Hoe positioneert je jezelf binnen de markt die constant beweegt?

Pitchen

Je leert de geheimen van public speaking toe te passen in een kort maar krachtige pitch.

Leer van experts uit het veld

Design Thinking | Christel Willers, Creatief freelancer

Het genereren, ontwikkelen en communiceren van ideeën. Na deze lessen kun je brainstormsessies begeleiden en faciliteren voor creatieve oplossingen.

Prototypes bouwen | Jan Belon, Afdeling Buitengewone Zaken

In zes stappen door een sociaal innovatie proces om prototypes te maken en testen. Je leert complexe systemen en diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de huidige behoefte in de markt.

User Experience Design | Mariette Ruggenberg en Christel Willers - Business Coach & workshop facilitators

Na deze lessen kun je via de Google Design Sprint-methode een product of dienst ontwerpen van A tot Z. Je wordt uitgedaagd om de aannames die je doet te testen en finetunet je prototype.

Branding Bootcamp | De Upstarter

Hoe positioneer je jezelf als merk door antwoord te geven op de vragen: Why, How en What. Wat bied jij de wereld aan? Hoe beweegt jouw doelgroep in deze wereld?

Creative Confidence | Mariette Ruggenberg, De Upstarter

Je ontdekt en ontplooit jouw unieke talenten en kwaliteiten. Je ontwikkelt je eigen stijl en stem en weet na deze lessen hoe je zelfverzekerd je vak uitoefent.

Public Speaking | Marjolein Burgerhout, Trainer en coach op het gebied van public speaking en soft skills

Er wordt gekeken hoe je ervoor zorgt dat jouw woorden eigen zijn, je verhaal beeldend is zodat je boodschap gaat leven voor je publiek en je overtuigend overkomt.

Alumni


93,3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past

"Vroeger zou ik als de dood zijn om te falen. Nu vier ik een feestje als ik tijdens het testen van een nieuwe dienst of product er achter kom dat iets niet werkt. Zo weet ik heel snel welke richting ik dan wel op moet. Bespaart een hoop tijd, geld en energie."

Xiomara Vado Soto
Design Thinker Garage2020

Traineeship

4-6
maand

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze traineeship breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk. Dat kan als bijvoorbeeld: Project Manager, Product Manager of
Chief Customer Happiness.

Kosten:

De kosten voor de opleiding Human Centered Design zijn € 1199,- Wanneer jij een traineeship gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed. Een investering die zij doen omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship zijn € 999,-.
 
Betaalt je werkgever? Voor zakelijke klanten is de parttime cursus €1899. Informeer naar de mogelijkheden om de opleiding Content Creation op te nemen in het cursusaanbod van je bedrijf via mariette@deupstarter.nl.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Wil je deze cursus opnemen in het cursusaanbod portfolio van je bedrijf? Informeer via mariette@deupstarter.nl naar de mogelijkheden.
 
Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vindt je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Dwight!

dwight@deupstarter.nl // 06-55822262

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.