Human Centered Design opleiding

Creëer innovaties waar de wereld écht op zit te wachten

Het is tijd voor duurzame innovaties waarbij de gebruiker centraal staat. Wil jij een verschil maken en Human Centered producten en diensten ontwikkelen? Leer of een idee levensvatbaar is, hoe je een team naar betere, creatievere ideeën coacht en hoe je ijzersterke innovaties in de markt zet.
 

Stuur me meer info!

#5
Start: 1 feb 2019
Eind: 8 mrt 2018
Meld je aan voor: 20 jan 2019
Lengte: 1,5 maand - 6 trainingsdagen op vrijdag van 9:30– 15:00
Kosten: Particulier: €1199 / Zakelijk: €1899


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

Je maakt de creatieve professional in jezelf los door helemaal vrij te durven denken. Daarbij hoort vallen en opstaan om steeds opnieuw af te stemmen of dit idee in lijn is met dat waar jij of de organisatie voor staat.
Je krijgt een kijkje in de keuken bij verschillende innovators, ondernemers en creatieve projectmanagers die jou via hun methodes structuur geven in het creatieproces.
Gedurende de lessen werk je aan je eigen case binnen een groep like-minded people waarmee je kunt sparren. In een pressure cooker van anderhalve maand zorgen we dat je ready-set-go bent om je idee in de markt te lanceren. Je gaat naar huis met een solide plan voor je bedrijf en/of hebt een innovatie-toolkit in handen voor je (nieuwe) werkomgeving.

Ideation

Leer strategische ideeën ontwikkelen door middel van creatieve brainstormtechnieken.

Design Thinking

Jij weet problemen te signaleren en op te lossen, en ontwikkelt een innovatie stap voor stap tot User Centered product.

User Experience Design

Leer de gebruikerservaring te onderzoeken en ontwikkel op basis daarvan een interactief product.

Lean Startup

Snel leren van je fouten en effectief werken. Je werkt aan je eigen product of dienst en leert hoe je jezelf slim positioneert binnen de markt.

Wat ga je leren?

Ideation | Christel Willers, Creatief freelancer

Het genereren, ontwikkelen en communiceren van ideeën. Na deze lessen kun je brainstormsessies begeleiden en faciliteren voor creatieve oplossingen.

Design Thinking | Jan Belon, Afdeling Buitengewone Zaken

In zes stappen door een sociaal innovatie proces. Je leert complexe systemen en diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de huidige behoefte in de markt.

User Experience Design | Christel Willers & Mariette Ruggenberg, Coördinators

Na deze lessen kun je via de Google Design Sprint-methode een product of dienst ontwerpen van A tot Z. Je wordt uitgedaagd om de aannames die je doet te testen en finetunet je prototype.

Lean Startup | Martijn van Hoek en Stef Gallé, Startup Studio Nescio

Na deze lessen weet je een complex en groot project klein en behapbaar te maken, om efficiënt een product of dienst te ontwikkelen én in de markt te zetten.

Creative Confidence | Mariette Ruggenberg, De Upstarter

Je ontdekt en ontplooit jouw unieke talenten en kwaliteiten. Je ontwikkelt je eigen stijl en stem en weet na deze lessen hoe je zelfverzekerd je vak uitoefent.

Alumni


93,3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past

"Vroeger zou ik als de dood zijn om te falen. Nu vier ik een feestje als ik tijdens het testen van een nieuwe dienst of product er achter kom dat iets niet werkt. Zo weet ik heel snel welke richting ik dan wel op moet. Bespaart een hoop tijd, geld en energie."

Xiomara Vado Soto
Design Thinker Garage2020

In een pressure cooker van anderhalve maand zorgen we dat je ready-set-go bent.

Bijvoorbeeld als:
Innovation Manager
Project Manager
Product Manager
Design Thinker
Chief Customer Happiness
Ondernemer of freelancer

Deze opleiding is wat voor jou als je:

- Vol zit met ideeën maar in je eentje niet helder krijgt welk idee levensvatbaar is, hoe test je zoiets en hoe voel je zoiets aan?
- Al binnen een organisatie werkzaam bent en daar je impact als innovator wil vergroten.
- Een (nieuw) bedrijf wil beginnen en in het proces van 'uitbouwen' van je bedrijf een sparringpartner en methode kan gebruiken.
- In je huidige baan het gevoel hebt dat je jouw talent verspilt. Je wilt een carrière switch maken.
- Gelooft dat je ook een financieel gezond bedrijf kunt neerzetten dat de wereld beter maakt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vindt je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Christel!

Wil je deze cursus opnemen in het cursusaanbod portfolio van je bedrijf? Informeer via mariette@deupstarter.nl naar de mogelijkheden.

christel@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.