Human Centered Design opleiding

Creëer innovaties waar de wereld écht op zit te wachten

Je wil een verschil maken, meebouwen aan een betere wereld. Je hebt een visie over hoe het anders kan en neemt mensen hierin mee. Hoe pak je dat wat je op basis van gut-feeling doet stap voor stap aan? Bij de opleiding Human Centered Design leer je of een idee levensvatbaar is, hoe je een team naar creatieve ideeën coacht en hoe je een ijzersterke innovatie in de markt zet.
 

Stuur me meer info!

SEP
Start: 28 sept 2018
Eind: 2 nov 2018
Meld je aan voor: 16 sept 2018
Lengte: 1,5 maand - 6 trainingsdagen op vrijdag van 9:30– 15:00
Kosten: Particulier: €1199 / Zakelijk: €1899


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

Je maakt de creatieve professional in jezelf los door helemaal vrij te durven denken. Daarbij hoort vallen en opstaan om steeds opnieuw af te stemmen of dit idee in lijn is met dat waar jij of de organisatie voor staat. Je krijgt een kijkje in de keuken bij verschillende innovators, ondernemers en creatieve projectmanagers die jou via hun methodes structuur geven in het creatieproces. Je werkt aan je eigen case binnen een groep like-minded people waarmee je kunt sparren om samen het verschil te maken. In een pressure cooker van anderhalve maand zorgen we dat je ready-set-go bent. Je gaat naar huis met een solide plan voor je bedrijf en/of hebt een innovatie-toolkit in handen voor jouw (nieuwe) werkomgeving.

Ideation

Leer strategische ideeën ontwikkelen door middel van creatieve brainstormtechnieken.

Design Thinking

Jij weet hoe je problemen oplost en stap voor stap bij de eindgebruiker brengt.

User Experience Design

Onderzoek de gebruikerservaring en ontwerp op basis daarvan een interactief product of interactieve dienst.

Lean Startup

Lanceer je eigen, interactieve product of dienst op de markt en verbeter dit prototype gedurende het traject.

Wat ga je leren?

Ideation | Christel Willers, Creatief freelancer

Het genereren, ontwikkelen en communiceren van ideeën. Na deze lessen kun je brainstormsessies begeleiden en faciliteren voor creatieve oplossingen.

Design Thinking | Jan Belon, Afdeling Buitengewone Zaken

In zes stappen door een sociaal innovatie proces. Je leert complexe systemen en diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de huidige behoefte in de markt.

User Experience Design | Caya Kempe, Hike One

Na deze lessen kun je via de Google Design Sprint-methode een product of dienst ontwerpen van A tot Z. Je wordt uitgedaagd om de aannames die je doet te testen en finetunet je prototype.

Lean Startup | Martijn van Hoek en Stef Gallé, Startup Studio Nescio

Na deze lessen weet je hoe je een complex en groot project klein en behapbaar maakt, om efficiënt een product of dienst te ontwikkelen én in de markt te zetten.

Creative Confidence | Mariette Ruggenberg, De Upstarter

Je ontdekt en ontplooit jouw unieke talenten en kwaliteiten. Je ontwikkelt je eigen stijl en stem en weet na deze lessen hoe je zelfverzekerd je vak uitoefent.

Testimonial


Ready-set-go

In een pressure cooker van anderhalve maand zorgen we dat je ready-set-go bent.

"Vroeger zou ik als de dood zijn om te falen. Nu vier ik een feestje als ik tijdens het testen van een nieuwe dienst of product er achter kom dat iets niet werkt. Zo weet ik heel snel welke richting ik dan wel op moet. Bespaart een hoop tijd, geld en energie."

Xiomara Vado Soto
Design Thinker Garage2020

Hierna kun je bijvoorbeeld worden

Innovation Manager
Creative Project Manager
Chief Customer Happiness
Ondernemer
Creatief ZZP'er

Deze opleiding is wat voor jou als je:

- Vol zit met ideeën maar in je eentje niet helder krijgt welk idee levensvatbaar is, hoe test je zoiets en hoe voel je zoiets aan?
- Al binnen een organisatie werkzaam bent en daar je impact als innovator wil vergroten.
- Een (nieuw) bedrijf wil beginnen en in het proces van 'uitbouwen' van je bedrijf een sparringpartner en methode kan gebruiken.
- In je huidige baan het gevoel hebt dat je jouw talent verspilt. Je wilt een carrière switch maken.
- Gelooft dat je ook een financieel gezond bedrijf kunt neerzetten dat de wereld beter maakt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vindt je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Christel!

Wil je deze cursus opnemen in het cursusaanbod portfolio van je bedrijf? Informeer via mariette@deupstarter.nl naar de mogelijkheden.

christel@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.