Mindful Meetups

Maak ruimte voor jezelf

Voor ons is Mindfulness een zero-bullshit methode. Je leert tijdens de meetups eerlijk kijken naar je eigen gedrag en voelen wat het is waar jij op dat moment behoefte aan hebt. We werken met yoga, meditatie, dans en Chi-Kung oefeningen zonder zweverig te worden. We laten zien hoe je dit toepast in je dagelijks leven. Het zijn verfrissende meetings met diepgang, humor en concrete actiestappen.
 

Scoor je tickets!

6x
Start: 30 mei 2018
Eind: 28 dec 2018
Lengte: 19:00 - 21:30
Kosten: €15 per keer of 6x voor €75


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat ga je doen?

Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om een vrij en autonoom (werk)leven op te bouwen. Een leven dat voor jou betekenis heeft, waarbij je ambitieus -mét ruimte voor jezelf- aan de weg timmert. Leuk, maar hoe doe je dat?! Tijdens de maandelijkse meetings staat deze vraag centraal en bespreken we steeds een ander thema.
 
Naast fysieke oefeningen waardoor je dieper contact maakt met je lichaam en je gevoel, is er ook ruimte voor uitwisseling. We delen onze fuck-ups, overwinningen, tips, connecties en helpen elkaar zo verder op weg. Zie het als een gesprek dat je met jezelf en elkaar aangaat. Elke keer ga je met een ander antwoord naar huis.
 

Scoor je tickets!

30 mei: Wat werkt?

We willen meer vrijheid, afwisseling en betekenis in ons werk. Hoe maken we daar ruimte voor?

26 juni: Imposter Syndrome

Voel jij je ook alsof je maar per ongeluk je functie bent ingerold en je "maar wat doet"? Je bent niet alleen.

26 september: De 6-urige werkdag

Hoeveel uren van je dag werk jij effectief? Wat nou als je al deze uren in één 6-urige werkdag kon stoppen?

De trainers

Mariëtte Ruggenberg

Mariëtte is oprichtster van, en trainer/coach bij De Upstarter. Vanuit een drive om altijd zichzelf te ontwikkelen, gaat ze op zoek naar waarom mensen de dingen doen die ze doen. Analyserend, bezinnend en creatief- met twee nuchtere voeten op de grond.

Gastdocenten

Elke meetup nodigen we verschillende gastdocenten uit, met o.a. Astrid van Kamp - trainer en coach bij De Upstarter

contact persoon

Meer weten?

Ben je benieuwd of de meetups wat voor jou zijn, wil je meer info ontvangen of heb je een andere vraag? Neem contact op met Programmacoördinator Astrid!

astrid@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.