Mindfulness Meetups

Maak ruimte voor jezelf

Voor ons is Mindfulness een zero-bullshit methode. Je leert tijdens de meetups eerlijk kijken naar je eigen gedrag en voelen wat het is waar jij op dat moment behoefte aan hebt. We werken met yoga, meditatie, dans en Chi-Kung oefeningen zonder zweverig te worden. We laten zien hoe je dit toepast in je dagelijks leven. Het zijn verfrissende meetings met diepgang, humor en concrete actiestappen.
 

Stuur me meer info!

#1
Start: 22 mei - Thema: Een nieuwe manier van werken
Kosten: €15
#2
Start: 26 juni - Thema: Imposter Syndrome
Kosten: €15
#3
Start: 26 sep - Thema: De 6-urige Werkdag
Kosten: €15


SCHRIJF JE IN

Wat ga je doen?

Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om een vrij en autonoom (werk)leven op te bouwen. Een leven dat voor jou betekenis heeft, waarbij je ambitieus -mét ruimte voor jezelf- aan de weg timmert. Leuk, maar hoe doe je dat?! Tijdens de maandelijkse meetings staat deze vraag centraal en bespreken we steeds een ander thema.
 
Naast fysieke oefeningen waardoor je dieper contact maakt met je lichaam en je gevoel, is er ook ruimte voor uitwisseling. We delen onze fuck-ups, overwinningen, tips, connecties en helpen elkaar zo verder op weg. Zie het als een gesprek dat je met jezelf en elkaar aangaat. Elke keer ga je met een ander antwoord naar huis.

22 mei: Millenialproof

Een simpele maar krachtige manier om te vertragen en te connecten met wat er in je speelt.

26 juni: Imposter Syndrome

Dagelijks toepasbare oefening om je meer gewaar te worden van de signalen van je lichaam.

26 september: De 6-urige werkdag

Chinese Techniek waarmee je emoties en spanningen ontlaadt en jezelf meer grondt.

De trainers

Astrid van Kamp | Action Planning

Je hebt 66 dagen nodig om nieuw gedrag aan te leren. Via Action Planning leer je om de nieuw opgedane inzichten en methodieken een dagelijks onderdeel te maken van je leven. Astrid van Kamp is een ervaren trainer en coach.

Mariëtte Ruggenberg | Transactionele Analyse

Je krijgt inzicht in de manier waarop je met anderen contact maakt zodat je bewust kunt kiezen om te investeren in relaties die op dit moment in jouw leven het meest voedend zijn. Mariëtte is de oprichter van De Upstarter

contact persoon

Meer weten?

Ben je benieuwd of de opleiding wat voor je is, wil je de brochure ontvangen of heb je een andere vraag? Neem contact op met Programmacoördinator Astrid!

astrid@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.