Agile Coaching opleiding

Bouw mee aan een mensgerichte werkcultuur

Wil jij teams effectiever en bedrijven menselijker maken? Vind je het leuk om elk lid van een team te laten shinen en daardoor beter te laten werken? Als Agile Coach heb je inzicht in de belangen van je bedrijf, je klant én je team. Je stelt concrete doelen, maar werkt hier op een flexibele manier naartoe. Combineer deze project- en peopleskills en haal zowel het certificaat voor Agile Coach áls Scrum Master®.
 

Stuur me meer info!

Praktische info

#1
Start: 13 okt
Eind: 10 nov
Meld je aan voor: 6 okt
Lengte: 6 weken
Kosten: Particulier: €1499 / zakelijk: €2299


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat ga je doen?

In vier trainingsdagen leer je waarom Agile er is, welke methoden er zijn, wat ze doen, waarvoor ze gebruikt worden en hoe je een bedrijf begeleidt naar deze nieuwe werkcultuur. Je leert o.a. werken met SCRUM en bent na het behalen van het examen Scrum master®." We schrijven je in voor het online examen van de Scrum Alliance.
 
Opleidingsdata:
13 en 20 oktober
3 en 10 november

Scrum

Een methode waarbij je in multidisciplinaire teams werkt naar een gezamenlijk einddoel.

Coaching en Intervisie

Leer op individueel niveau te coachen en elk teamlid te laten shinen in zijn of haar rol.

Growth Mindset

Meet jezelf een mindset aan waarbij je je focust op het proces i.p.v. het eindresultaat en ontwikkel jezelf daardoor sneller.

Wat ga je leren?

Persoonlijk Leiderschap

Bij dit vak ontdek je wat voor soort leider jij bent: waar geloof jij in en waarvoor wil jij je hard maken? Je leert hoe je de effectiviteit van een team vergroot en hoe je ieder teamlid activeert om persoonlijk leiderschap te tonen.

Product Ownership

De Product Owner is verantwoordelijk voor zowel het vertegenwoordigen van de belangen van de klant als die van het bedrijf. Dit vak geeft je inzicht in welke tools er beschikbaar zijn voor de Product Owner en hoe je deze het best kunt toepassen.

Scrum Master®

Een methode waarbij je in multidisciplinaire teams werkt naar een gezamenlijk einddoel. Je leert hoe je in een team efficiënter samenwerkt en snel en vaak resultaten kunt leveren. Als Scrum Master sta je aan het hoofd van het projectmanagement.

Coaching en Intervisie

Intervisie en coaching zijn reflectiemomenten, in groepsverband (intervisie) of één-op-één (coaching), met als doel om antwoord te vinden op vraagstukken waar je team of jij als (beginnend) Agile Coach voor staat.

Na de opleiding

- Weet je hoe je belangen van zowel het bedrijf als die van de werknemers op elkaar afstemt. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt.
- Heb je zowel projectmanagement- (Scrum) als people-skills (coaching) in de pocket.
- Weet je hoe je het beste uit een team haalt - maar ook hoe je individuen laat shinen in hun rol. Je ziet niet alleen gelukkigere werknemers, maar ook de effectiviteit als team omhoog gaan.
- Kun je solliciteren op functies als Scrum Master, bedrijfscoach of Agile Coach.
- Heb je twéé onderschreven certificaten: Scrum Master® en Agile Coach.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Is dit iets voor jou?

Ben je benieuwd of deze opleiding bij jou past? Neem contact op met programmacoördinator Mariette!
 
Wil je deze opleiding opnemen in het cursusaanbod portfolio van je bedrijf? Neem dan ook contact op met Mariëtte en vraag naar de mogelijkheden.

mariette@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.