Vacature /
Vacature /

juni 15, 2018

Vacature op Vrijdag: Fairtrade Original

Door:


 

Iedere vrijdag snorren wij de leukste vacatures voor je op, zodat jij het niet meer hoeft te doen. Vacature op Vrijdag. Met vandaag: Fairtrade Original. Ga aan de slag als PR & Communicatie Specialist en maak eerlijk eten en drinken bereikbaar voor iedereen.

 

Leuk als je vermeldt dat je vanuit De Upstarter bij deze sollicitatie kwam!

 

Fairtrade

Onze missie is eerlijk eten en drinken bereikbaar maken voor iedereen, door het ontwikkelen van internationale handelsketens. Ons verhaal gaat over mensen en over eten; over lekker en over fair. Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het realiseren van onze missie?

 

De recente relaunch van het Fairtrade Original merk in april dit jaar, ambitieuze internationale groei binnen Europa en verdere professionalisering zijn kernactiviteiten van onze strategie. Binnen onze communicatie afdeling zijn we per direct op zoek naar een food-minded, enthousiaste en daadkrachtige: PR & Communicatie Specialist (36 uur).

 

Wat verwachten we van jou?

Als PR & Communicatie Specialist – of beter gezegd onze ‘Rumour Around The Brand Manager’ – ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van creatieve PR plannen, pers- en merkevents. Daarnaast werk je mee op verschillende andere communicatie projecten, campagnes en sales uitingen.

 

• Het opbouwen, beheren en onderhouden van contacten met pers & influencers.
• Het schrijven van aansprekende persberichten en zorgen voor maximale exposure/ publicaties.
• Organiseren van (pers) events wanneer relevant.
• Ontwikkelen van een aansprekend concept voor aanwezigheid op relevante consumenten events inclusief planning, organisatie, coördinatie.

 

Jouw profiel:

• Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting communicatie, journalistiek of event management.
• Minimaal 2-4 jaar relevante en succesvolle marketing PR ervaring aan merk- en/of bureauzijde.
• Ervaring met het opstellen van creatieve PR plannen, opbouwen en onderhouden van een persnetwerk en het organiseren van events.
• Je bent thuis in de wereld van influencers en bloggers binnen food.
• Creatief met taal zowel in het Nederlands als Engels, en in staat om onze tone-of-voice eigen te maken en toe te passen.
• Plezier in duurzaam en passie voor lekker eten en drinken. Ervaring binnen de foodwereld is een grote pre.
• Initiatiefrijk, gedreven en altijd op zoek naar verbetering.
• Gestructureerde werkhouding en sterke projectmanagement vaardigheden.
• Hands on / Can do mentaliteit
• Je wordt onderdeel van het Fairtrade Original Communicatie team en rapporteert aan de Marketing Manager.

 

Wat hebben we jou te bieden?
Fairtrade Original biedt goede arbeidsvoorwaarden. Vanuit ons kantoor in Culemborg (goed te bereiken met OV) werken we met een betrokken team in een informele sfeer, met korte lijnen en veel ruimte voor initiatief. Wij bieden in eerste instantie een contract voor één jaar met een optie tot verlenging.

 

Interesse?
De werving- en selectie procedure is door Fairtrade Original uitbesteed aan Heinzelect. Reageer uiterlijk maandag 25 juni aanstaande door jouw motivatie & CV op te sturen naar mirjam@heinzelect.nl ter attentie van Mirjam Brantjes. Voor vragen over de functie of de procedure kun je telefonisch contact opnemen met Mirjam op 06-34202446.

 

Vacature op Vrijdag bij De Upstarter

Iedere vrijdag delen wij een bedrijf met een te gekke vacature. Heb jij ook een vacature? Deel ‘m met Christel via christel@deupstarter.nl

Volg onze exclusieve nieuwsbrief

Laat een reactie achter