Time-out retraite Italië

Een week uitstaan & uitrusten, op avontuur en plannen maken

Heb je ook het gevoel dat de wereld maar om je heen blijft razen? Dat er eigenlijk geen tijd meer is om uit te rusten? De time-out retraite geeft je precies dat: een week lang stilstaan en het moment gebruiken om op zoek te gaan naar wat jij nodig hebt. Dit is je kans om zowel de vakantie van je leven te hebben in Novanta, Italië én met een stevig plan terug naar huis te komen.
 

Ga je mee? Check de video van Novanta in Italië!

 

Stuur me meer info >

PRAKTISCHE INFO

#1
Start: 18 aug 2018
Eind: 25 aug 2018
Meld je aan voor: 15 juni // 10 juli
Lengte: 1 week
Kosten: €999 (excl. vervoer)


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat ga je doen?

We leven van vakantie tot vakantie: je hebt het retedruk en boekt een vakantie om hiervan bij te komen en “op te laden”. Wanneer je terugkomt wacht de realiteit weer op je en verval je in je oude gewoonten. Wat zou er gebeuren als we een vakantie namen die ons écht voorbereidt op de terugkomst?
 
In een zevendaags programma ga je reflecteren op waar je nu staat en wat je graag zou willen veranderen. We gaan je ideeën uitwerken en onderzoeken hoe je deze plannen gaat laten slagen. We zetten je dieper in je kracht.

Terug in evenwicht

Neem een break van de drukke stad en vind rust in de prachtige natuur van Toscane.

Thuiskomen in je lichaam

Kom in contact met je lichaam door yoga, meditatie en hiking.

Plan de campagne

Herorganiseer je doelen en maak een rock-solid plan voor wanneer je terugkomt.

Testimonial


Waar wil ik naartoe?

Ik heb de drive en motivatie om echte stappen te zetten.

“Ik deed mee omdat ik meer focus en rust nodig had. Ik had me net ingeschreven als freelancer en mijn eerste opdracht binnen, maar nog geen plan. Hoe moet ik mezelf profileren? Hoe behoud ik de balans? Allerlei vragen en onzekerheden die ik nu beantwoord heb. Ik heb de drive en motivatie om echte stappen te zetten. Plus, ik heb een groep toffe mensen ontmoet die me nog steeds helpen on track te blijven.”

Rosemarijn van Hoof
Freelancer

Waar gaan we naartoe?

We gaan naar een verlaten Italiaans dorp middenin Toscane: naar het pop-up hotel Novanta. Inclusief een amphitheater waar je films kan kijken onder de sterren, antipasti aan een lange houten tafel in de openlucht, een betoverend uitzicht over een groene vallei waar je -naast het zwembad- met een glas wijn geniet van de avondzon. Je slaapt in Hotel Novanta. Je begint de dag met yoga, meditatie of een hike naar de waterval in de buurt. Je krijgt traditioneel Italiaans eten van lokale boeren. Middenin de natuur van Toscane. En ja, dat betekent geen wifi!

Deze retraite is wat voor jou als je:

- Streeft naar een betekenisvol leven, zowel in werk als sociaal
- Meer in contact wil komen met (de wijsheid van) jouw lichaam
- Wil onthaasten en een natuurlijk ritme wil inbrengen in je dagelijks leven
- Een groep likeminded people wil ontmoeten waarmee je kunt sparren
- Met een haalbaar en concreet plan de campagne naar huis wil gaan

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Wil je meer weten?

De kosten voor de retraite zijn € 899,- (early bird, aanmelden tot 15 juni) en € 999,- (regulier, aanmelden tot 10 juli). Wil je meer weten over het programma? Je kunt Christel alles vragen over de retraite. Neem hier contact met haar op.

christel@deupstarter.nl | 06-42745269

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.