Retreat in Italië – Novanta

Unplug in een Italiaans kunstenaarsdorp

Wil jij ‘s ochtends uit bed springen, blij om weer naar je werk te gaan? Heb je al een baan maar voelt het alsof je stilstaat? Alsof je op safe speelt? Kom dan naar onze trainingsweek in Novanta; een zomerreis waarin jij je focus terugvindt, inspiratie opdoet en met een stevig carrièreplan naar huis gaat. Focuspunten zijn: meer balans tussen werk/privéleven en écht werk maken van de projecten die jij belangrijk vindt.

PRAKTISCHE INFO

#3
Start: 9 september 2017
Eind: 16 september 2017
Meld je aan voor: (verlengd!) 14 augustus 2017
Lengte: 1 week
Kosten: ​Ticket € 850,- incl. btw (NOG 3 PLEKKEN BESCHIKBAAR)


SCHRIJF JE IN

Handen in de klei

We gaan jouw dromen wakker schudden. We reiken praktische tools aan, geven je meer inzicht in wie jij bent, wat in deze fase van je leven bij je past. Je gaat deze week niet lui op je kont zitten, maar dingen doen. Gewoon met de handen in de klei “of het pizza deeg”. Ons doel: even helemaal un-pluggen om los van ruis en verwachtingen échte plannen te maken.

Yoga en meditatie

Het doel is onthaasten, met yoga en meditatie creëren we meer ruimte voor jezelf.

Training en coaching

In 5 dagen werken we aan meer focus, heldere doelen en een stevig carrièreplan.

Pelgrimstocht

We hiken in stilte naar het klooster van St. Franciscus een moment om te bezinnen.

Italiaans genieten

Elke dag is er een uitgebreid ontbijt, lunch en 3 gangen diner onder de sterrenhemel.

Accomodatie

Je verblijft in een middeleeuws huisje (2-5 pers.) met zwembad en openlucht bioscoop.

Testimonial


“Ik deed mee omdat ik meer focus nodig had. Ik had me net ingeschreven als freelancer en mijn eerste opdracht binnen, maar nog geen plan. Hoe moet ik mezelf profileren? Hoe krijg ik meer opdrachtgevers? Allerlei vragen en onzekerheden die ik nu beantwoord heb. Ik heb de drive en motivatie om echte stappen te zetten. Plus, ik heb een groep toffe mensen ontmoet die me nog steeds helpen on track te blijven.”

Rosemarijn van Hoof
Upstarter traject #3 en Novanta #1

Keeping it real

Drie jonge Amsterdamse ondernemers toverden een verlaten kunstenaarsdorp om tot het pop-up hotel Novanta. Zij hadden de droom om ‘het anders te doen’ en deden het anders. Denk aan: een amfitheater waar je films kan kijken onder de sterren, antipasti aan een langen houten tafel in de openlucht, een betoverend uitzicht over een groene vallei waar je van de avondzon geniet met een glas wijn. Je slaapt in middeleeuwse huisjes met een goed bed en warme douche. Je krijgt heerlijk eten van lokale boeren. Back-to-basic, midden in de natuur. En ja, dat betekent geen wifi!

contact persoon

Vragen?

Wil je meer weten over het programma? Ben je benieuwd naar wat voor soort mensen zich aanmelden voor deze reis en of dit iets voor jou is? Neem contact op met Mariette.

mariette@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.