Storytelling Summerschool: voordekunst

Storytelling Summerschool

Voordekunst en De Upstarter bundelen deze zomer hun krachten en geven jou in één dag alle storytelling-tools die je nodig hebt om succesvol jouw unieke verhaal onder woorden te brengen. Ooit met de mond vol tanden gestaan wanneer iemand aan je vroeg waarin jij je onderscheidt van anderen? Na vandaag niet meer!
 

Praktische info

Data: 24 of 31 augustus - 10:00 tot 18:00
Locatie: De Open Coöp, Tolhuisweg 2 Amsterdam
Inschrijven tot: 15 augustus
Tickets: Earlybird tot 5 augustus €120 - Regulier €135, lunch inbegrepen
 
 
 
 

Wat gaan we doen?

In de ochtend gaan we aan de slag met jouw verhaal onder begeleiding van Mariëtte (founder van De Upstarter en lifecoach). Wat onderscheidt jou? Hoe ga je te werk? Door middel van verschillende technieken gaan we jouw drijfveren en unieke verhaal onder woorden brengen in je persoonlijke elevator pitch. Handig wanneer je je crowdfunding-filmpje gaat maken of als je op een netwerk-evenement staat!
 
Daarna krijg je van Margot in 2,5 uur tijd een stoomcursus copywriting. Ken je dat? Je gaat achter je laptop zitten, helemaal klaar om je tekst te schrijven. En dan.. blanco. Margot is een ervaren schrijfster van o.a. webteksten en deelt haar geheimen, tips & tricks met jou om die projectpagina in te vullen. Weet je nog niet precies wat je crowdfunding project wordt, of wil je liever aan je eigen website werken? Geen probleem! Dan werk je aan je persoonlijke profiel of schrijf je een blogartikel dat je in een later stadium kunt gebruiken.
 
Een goed verhaal als basis van een succesvol project. Aan de hand van verschillende voorbeelden doorlopen we het proces van storytelling. We ontrafelen de essentie van goede ideeën. Om vervolgens te kijken hoe ze uitvergroot kunnen worden tot een communicerend verhaal. Deze Masterclass Storytelling wordt op 24 augustus gegeven door Maartje Slijpen en Merel Witteman (KesselsKramer), en op 31 augustus gegeven door expert Gijs van den Berg (KesselsKramer).

Storytelling

De essentie van goede ideeën en hoe je die vertaalt naar een verhaal.

Netwerk

Tips en ideeën uitwisselen met mede-deelnemers.

Copywriting

Je verhaal in een pakkende webtekst, klaar om onlince gepubliceerd te worden.

Creative Confidence

In twee minuten jouw verhaal vertellen in een elevator pitch.

Mariëtte Ruggenberg

Mariëtte is oprichtster van, en trainer/coach bij De Upstarter. Vanuit een drive om altijd zichzelf te ontwikkelen, gaat ze op zoek naar waarom mensen de dingen doen die ze doen. Analyserend, bezinnend en creatief- met twee nuchtere voeten op de grond.

Gijs van den Berg

Gijs is art-director bij communicatiebureau KesselsKramer waar hij werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers. Daarnaast is hij actief als beeldend kunstenaar. Gijs heeft een crowdfunding traject doorlopen met zijn project ‘Gewoon Koffie’.

Margot van der Kroon

Margot van der Kroon is docent bij de opleiding Content Creation van De Upstarter en werkt voor architectuurplatform MIMOA. Als freelance tekstschrijver en content marketeer zorgt ze dat een verhaal scherp is en raakt. Voorliefdes? Creativiteit, technologie, duurzaamheid en de stad.

Inschrijven?

Klik hier voor tickets!
 
Heb je nog vragen? Of weet je niet zeker of de Summerschool iets voor je is? Neem contact op met Caecilia, zij staat voor je klaar!

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.