Vacature /
Vacature /

juni 20, 2018

Vacature op Vrijdag: Creative Designer bij Instock

Door:


 

Iedere vrijdag snorren wij de leukste vacatures voor je op, zodat jij het niet meer hoeft te doen. Vacature op Vrijdag. Met vandaag: Creative Designer bij Instock. Grafisch vormgever, visual designer, creatief ontwerper, content creator… Geef het een naam! Wil jij met jouw talent voedselverspilling op de kaart zetten?

 

Leuk als je vermeldt dat je vanuit De Upstarter bij deze sollicitatie kwam!

 

Instock

Instock is niet zomaar een restaurant. Het is een ambitieuze scale-up met een tweeledige missie: enerzijds zoveel mogelijk kilo’s eten redden van de verspilling door ermee te koken in onze drie restaurants en anderzijds zoveel mogelijk bewustwording creëren omtrent het probleem voedselverspilling. Vanuit ons kantoor op de Czaar Peterstraat in Amsterdam kun je als designer dus mooie dingen maken én werken aan een betere wereld!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het maken van briljant artwork voor offline en soms online
Van bieretiketten en infographics tot opvallende posters en Masterclass boekjes: jij zorgt ervoor dat de Instock-feel overal terugkomt en alles er gelikt uitziet.

 

Het maken van eye-catching video’s
Jij draait je hand niet om voor een middagje filmen en editen. Om de leukste video’s te creëren, leg je als razende reporter het verhaal van Instock vast op beeld. Enneh, als je dan toch bezig bent, maak jij de mooiste insta-waardige food foto’s van ons menu in de restaurants.

 

Het bedenken van creatieve campagnes
Een blind tasting in het Vondelpark? Een documentaireserie over circulaire chefs of een steengoede social media campagne? Jij komt met die gekke ideeën waarmee we Instock en de strijd tegen voedselverspilling mee in de picture zetten.

 

Gasten blijmaken in de bediening, keuken of food truck
Onze ideale kandidaat is niet alleen een goede designer, maar ook een echte horecatijger! Helpen in de restaurants is namelijk niet alleen leuk en handig, maar ook goed omdat het jouw eigen werk makkelijker maakt als je weet wat er gebeurt in de operatie.

 

DIT VRAGEN WIJ VAN JOU:

• Je hebt een afgeronde media studie, zoals CMD, MIC of Grafisch Lyceum
• Je hebt minstens 1 jaar relevante werkervaring
• Je hebt ervaring met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop / Sketch en Premiere Pro
• Je kunt overweg met WordPress
• AfterEffects, Lightroom en kennis van HTML/CSS zijn een pré

 

DIT BIEDEN WIJ JOU!

• Salarisindicatie: €2200 – €2400 p/m bruto op basis van 40 uur/w
• De allerlekkerste geredde lunches & personeelseten
• Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om toffe dingen te maken
• Hier en daar een uit-de-hand-gelopen borrel
• Scholingsbudget om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen
• En áltijd goede koffie

 

Contact
Ben jij die steengoede designer die met ons voedselverspilling op de kaart wil zetten? Stuur dan je kick-ass portfolio en motivatie op naar freke@instock.nl en wie weet nodigen we jou uit om een kopje koffie te komen drinken.

 

Vacature op Vrijdag bij De Upstarter

Iedere vrijdag delen wij een bedrijf met een te gekke vacature. Heb jij ook een vacature? Deel ‘m met Christel via christel@deupstarter.nl

Volg onze exclusieve nieuwsbrief

comments for this post are closed