Vacature
Vacature

november 30, 2018

VACATURE OP VRIJDAG / Jr. Customer Support Medewerker bij Homerun

Door: Dwight Gefferie


Iedere vrijdag snorren wij de leukste vacatures voor je op, zodat jij het niet meer hoeft te doen. Vacature op Vrijdag. Met vandaag: Jr. Customer Support Medewerker bij Homerun. Jij gaat hun klanten helpen met het beantwoorden van al hun Homerun gerelateerde vragen. Zo draag jij pro-actief bij aan de groei van honderden bedrijven.

 

Wie is Homerun?

 

Hi, wij zijn Homerun. Onze missie is om mensen te helpen een baan te vinden die écht bij ze past. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven onze software om op persoonlijke en authentieke wijze talent aan te trekken en het sollicitatieproces te optimaliseren. Als aanvulling op ons Customer Support team zijn wij op zoek naar iemand die zich voor 3 dagen per week gaat focussen op het helpen van onze klanten. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 mensen Homerun wereldwijd. Ons product is heel intuïtief vorm gegeven, maar zo nu en dan lopen klanten tegen problemen aan. Jij bent hun vraagbaak die er voor zorgt dat ze zo snel mogelijk weer verder kunnen met hun hiring proces. Voor de rest van het Homerun team ben jij de expert als het om onze klanten gaat. Jij weet als geen ander hoe Homerun wordt ervaren en wat we daaraan kunnen verbeteren.

 

Wat ga je dagelijks doen?

  • Support: Je zal je vooral bezig houden met het beantwoorden van vragen van onze gebruikers via chat, mail en soms telefoon.
  • Onboarding: Je gaat nieuwe gebruikers helpen om hun ‘eerste stapjes’ in Homerun te zetten, door ze uit te leggen hoe ze Homerun het beste kunnen gebruiken en welke concrete stappen ze daarvoor moeten doen.
  • Feedback verzamelen: Onze gebruikers hebben de beste ideeën om Homerun als product te verbeteren en ook concrete verzoeken hiervoor. Jij verzamelt deze ‘feature requests’ en vraagt door naar de achterliggende reden, zodat ons product team goed begrijpt waarom gebruikers hiernaar vragen.

 

Dit ga je leren

Ons team bestaat uit ervaren talenten in design, development, marketing en customer experience die de lat hoog leggen, ambitieus zijn en elkaar graag inspireren. Alles wat we doen is nieuw – we zijn een jong bedrijf – wat het spannend en uitdagend maakt. Je werkt vaak nét even buiten je comfort zone, waar je veel van leert. We breiden steeds verder uit wat betekent dat er doorgroeimogelijkheden zijn. In deze rol sta je dagelijks in contact met gebruikers van ons product en leer je hierdoor veel over klantbeleving. En door samen te werken met het design & development team krijg je gedegen technische kennis over SaaS (Software as a Service).

 

Jij bent:

  • Communicatief: je houdt er van om met de juiste woorden een heldere boodschap over te brengen
  • Behulpzaam: je hebt een groot empathisch vermogen
  • Oplossingsgericht: je hebt het vermogen om ingewikkelde zaken simpel & duidelijk uit te leggen
  • Een team player: je draagt bij aan de positieve sfeer in het team

 

Jij hebt:

  • Gevoel voor taal en een goede beheersing van Nederlands & Engels. We werken met een internationaal team dus het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in beide talen.
  • Een flexibele instelling. Je bent 3 dagen per week beschikbaar, waarvan in ieder geval maandag en dinsdag en je kunt ook bijspringen op andere dagen als dat nodig is.
  • Een bak aan energie. Je wilt knallen! Kortom: je hebt er zin in 🙂

 

Je werkt samen met het hele Homerun team

Je werkt nauw samen met het Customer Success team, met als gezamenlijk doel de klant Homerun zo goed mogelijk te laten ervaren. Verder sta je in contact met het Product team. Jij geeft aan waar onze klanten blij van worden en welke verzoeken ze hebben. Ook overleg je regelmatig met het Marketing team, omdat je als geen ander weet hoe klanten ons product ervaren en zij jouw kennis goed kunnen gebruiken bij het opzetten van campagnes.

 

Dit krijg je ervoor terug:

Naast een goed salaris, een gezellig internationaal team midden in Amsterdam en een dagelijkse gezonde lunch, vinden we balans & inspiratie belangrijk.

 

Solliciteer hier. Leuk als je vermeldt dat je vanuit De Upstarter bij deze sollicitatie kwam.

 

Vacature op Vrijdag bij De Upstarter

Regelmatig delen we op vrijdag een bedrijf met een te gekke vacature. Heb jij ook een vacature? Deel ‘m met Dwight via dwight@deupstarter.nl

Volg onze exclusieve nieuwsbrief

Reacties

Laat een reactie achter