Ontdek je purpose

Leef je zielsmissie

Vraag jij je soms af: is dit het nou? Of heb je zoveel verschillende interesses dat je het moeilijk vindt om een richting te kiezen? Tijdens het programma ‘ontdek je purpose’ brengt je verdieping in je leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Je leert hoe je meer in lijn met jouw purpose, jouw zielenmissie, kan leven. Na de trainingsdagen weet jij wat jouw unieke talenten zijn, en heb je die met de wereld gedeeld. Daarbij krijg je kennis en praktische tools mee die je steeds opnieuw in contact brengen met jouw innerlijke stem.

Start: 22 april 2021
Eind: 4 november 2021
Meld je aan voor: 1 april 2021
Lengte: 7 maanden
Dagen: 6 opleidingsdagen, 4 intervisie bijeenkomsten en een persoonlijke coaching sessie
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: Deze pilotversie kost éénmalig €1111,-, daarna €2299,-,

Deze training vindt plaats op:
22 april, 27 mei, 24 juni, 2 september, 7 oktober en 4 november

Beschikbaarheid
10 deelnemers

Download de brochure
Vraag een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Dit programma bestaat uit een persoonlijke coaching sessie, zes live-dagen, vier intervisie sessies en verdiepende oefeningen als huiswerk. Je krijgt concrete, creatieve opdrachten die jou helpen om jouw purpose te ontdekken en te leven. Je creëert een gezonde basis voor jezelf die gebaseerd is op zelfliefde en overvloed. Je maakt onderscheid tussen de stem van jouw hoofd en hart. Je formuleert jouw missie en ambities zodat andere mensen weten welke waarde jij toevoegt en hoe ze je verder kunnen helpen.

Daarnaast krijg je tools aangereikt die de connectie met jezelf te versterken. Zo kan je op elk moment in je leven je purpose opnieuw ontdekken. Denk aan: ademwerk, inzicht in je systeem van herkomst doormiddel van een familie opstelling. We putten wijsheid uit ayurvedische principes en de cycli van de maan. Je krijgt tools om jezelf te gronden, om je energetische lichaam schoon te maken en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Centrale thema’s zijn: zelfliefde, passie, verbinding & communicatie, reflectie en natuurlijk: jouw purpose.

Ontdek en deel jouw talent Leer je sterke kanten herkennen en die waarde met een ander te delen.
Vergroot je netwerk Krijg inspiratie van mooie mensen om je heen en share your sparkle!
Groei Krijg inzicht in jezelf en jouw patronen en richt je leven opnieuw in.
Ancient Wisdom Ontdek bioresonantie, ayurveda, ademwerk, energetische reiniging & meer

Leer van experts uit het veld

Aafke de Groot
Investeren in de relatie met jezelf is altijd een goed idee. Tijdens de trainingsdagen geeft Aafke haar best practices mee. De afgelopen tien jaar wijdde zij zich aan persoonlijke ontwikkeling. Alle tools en wijsheden die zij eigen heeft gemaakt zijn samengebracht in deze training. Aafke studeerde af op het gebied van menselijke zingeving en levenskunst. Daarnaast is ze is programmamaker en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Mariëtte Ruggenberg
Mariëtte is founder van De Upstarter en Make Love Work. Voor deze cursus verzorgt zij de workshop Systemisch Werk. Opstellingen kunnen je helpen om inzicht te krijgen in de verborgen banden van het (familie)systeem waar je een deel van uitmaakt. Pas wanneer belemmerende patronen aan het licht komen kan je nieuwe, meer liefdevolle mogelijkheden creëeren om met uitdagingen om te gaan. Naast Mariëtte zullen er nog een aantal andere gastdocenten hun expertise komen delen.

Alumni

"Aafke is een warm, open en uitnodigend persoon. Doordat ze zichzelf open en kwetsbaar opstelt, geeft ze je het gevoel dat jij ook helemaal jezelf mag zijn.

Door de training die ik bij Aafke heb gevolgd, heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen patronen met betrekking tot de communicatie met anderen. Dit heeft me erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. "
Kyra Geerts
Founder Kyma Flow - yoga & coaching
"Aafke is een sterke en gepassioneerde vrouw met een duidelijke missie. Ze is wijs en heeft een liefdevol hart. Daarmee begeleidt ze jou met veel humor in het ontdekken van je talenten en purpose."
Alice Rientjes
Coacht met stem, adem & opstellingen

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen een vrijblijvende telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 1 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Aafke.
Download de brochure