Relatie Coach opleiding

Een relatie die stroomt

In een relatie ben je aan het jongleren met twee tegenovergestelde polen: veiligheid en avontuur. We willen genieten, onze eigen doelen najagen, ons vrij voelen. Anderzijds verlangen we naar een veilige en afgekaderde omgeving waar we geen ingewikkelde keuzes hoeven maken. Leer in zes maanden hoe je een duurzame en gezonde relatie bouwt, voor jezelf en/of als relatie-coach.
 

Stuur me meer info!

#1
Start: 12 januari 2020
Eind: 24 mei 2020
Meld je aan voor: 15 december 2019
Lengte: 6 maanden, 6 trainingsdagen. Lesdata: 12 jan, 2 feb, 1 mrt, 22 mrt, 19 apr, 24 mei
Kosten: €1499


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

Wat mag je van een relatie verwachten? En wat niet? Wanneer is het beter om uit elkaar te gaan? Hoe kom je er achter of je vecht voor een realistisch ideaal of een illusie? Door de jaren heen hebben we haast religieuze verwachtingen ontwikkeld van een relatie. Tijdens de opleiding tot relatie coach zullen de 'gangbare' uitdagingen binnen een relatie aandacht krijgen, zoals overspel, het opvoeden van kinderen en het doorbreken van sleur in je seksleven. Daarnaast gaan we specifiek in op ‘21e eeuw relatie-thema’s’. Zoals het vinden van een balans tussen tegenstrijdige behoeften als veiligheid en avontuur. De nieuwe verhoudingen tussen man en vrouw op carrière gebied. Of hedendaagse experimenten met alternatieve relatievormen, zoals polyamorie of een open relatie. Centrale thema's zijn: Communicatie, Seksualiteit, Erotiek, Romantiek en Zelfliefde.

Transactionele analyse

Creëer een positieve dynamiek via volwassen communicatie.

Imago therapie

Zonder begrip geen verbinding, stap in de schoenen van je partner.

Transformatie seksualiteit

Krijg meer energie en (zelf)liefde via oude Oosterse technieken.

Systemisch werk

Breng de invloed van het familie systeem in kaart.

Leer van experts uit het veld

Mariette Ruggenberg

Romantiek, Erotiek en Communicatie. Het zijn de ingrediënten om een relatie duurzaam en stromend te houden. Tegelijkertijd is het mooie van de liefde de onmogelijkheid ervan. Het is een dans tussen maakbaarheid en overgave. Mariette is vertrouwd met deze dans. Als relatie coach, trainer en spreker inspireert ze stellen om elkaar steeds opnieuw te vinden en los te laten.

Jos Goossens

Seksualiteit, zelfliefde en vitaliteit. Volgens eeuwenoude kennis in Chinese taoïsme bestaat er een relatie tussen deze begrippen. Jos trainde 7 jaar de technieken die erbij horen, als proefkonijn. Hij beweegt heen en weer tussen mysterie-scholen uit het verre oosten en onze eigen westerse no-nonsense cultuur. Zijn lessen geeft hij door als trainer, auteur en spreker.

Kosten:

De kosten voor de opleiding tot Relatie coach zijn € 1499,-
Voor zakelijke klanten is de opleiding €2299.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vind je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Mariette!

Mariette@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.