Vacature
Vacature

april 26, 2019

VACATURE OP VRIJDAG / Visual Creative Stagiair bij Yoni

Door: Dwight Gefferie


Iedere vrijdag snorren wij de leukste vacatures voor je op, zodat jij het niet meer hoeft te doen. Vacature op Vrijdag. Met vandaag: Visual Creative Stagiair. Als Visual Creative Stagiair maak en ontwikkel jij content voor onze sociale media, waar de kernwaardes van Yoni doorheen schijnen: open-minded, daring, unconventional, transparent and aware. Zitten deze kernwaardes in je bloed? Dan zoeken wij jou.

 

Wie is Yoni?

Yoni vindt dat elke vrouw het recht heeft om te weten waar haar tampons, maandverband en inlegkruisjes van zijn gemaakt. Daarom geven wij onze ingrediënten bloot op het doosje. Dat klinkt normaal, maar is eigenlijk heel speciaal. Want veel grote merken vertellen niet wat er in hun intieme producten zit. De vagina is sterk absorberend. Daarom kiezen wij voor biologisch katoen. Geen plastic, geen parfum, geen poespas. Door de stilte rondom menstruatie te doorbreken en een alternatief te bieden, willen wij een verandering teweegbrengen in de industrie.

 

Functieomschrijving & werkzaamheden

Samen met het marketingteam ben jij verantwoordelijk voor de creatie van online visuele content. En dat doe je natuurlijk allemaal volgens de heilige voorschriften van onze Brand Bible.

  • Je doet een design- of mediastudie (of die heb je afgerond)
  • Photoshop en InDesign vaardigheden
  • Op de hoogte van social media trends en ontwikkelingen. Instagram heeft voor jou geen geheimen.
  • Oog voor detail
  • Beschikbaar voor minimal 4 dagen per week
  • Yoni’s missie spreekt jou aan

 

Wie ben jij?

Je bent super creatief en kan op een conceptueel niveau werken. Instagram is echt jouw ding. Je bent up to date met alle visuele en social media trends. Je weet dat een Instagram Story niet de lengte heeft van een Spielberg-film. Jouw bloed gaat sneller stromen als je de Yoni Instagram ziet. Je staat te popelen om ons naar de 50k volgers te krijgen. Je hebt digitale designvaardigheden en je hebt ervaring met essentiële tools als Photoshop, InDesign en Illustrator. Je bent georganiseerd en gaat projectmatig te werk. Je hebt oog voor detail en je kan een hoge standaard van kwaliteit behouden. Bovendien ben je iemand die graag taboes doorbreekt.

 

Wij leggen je in de watten

Wij bieden een werkomgeving waar je jouw skills verder kan ontwikkelen en waar er ruimte is om fouten te maken. Werken voor Yoni dreigt bijzonder leuk te worden. In ons kantoor in de Amsterdamse Impact Hub leggen wij je in de watten met goede (fairchain) koffie, chocola (Tony’s!) en natuurlijk onbeperkt tampons en maandverband. In ons kleine team gaan we verantwoordelijk om met onze gezondheid, elkaar en de wereld om ons heen. Maar soms kiezen we er ook heel bewust voor om onverantwoordelijk te zijn. We noemen dat donderdagmiddagborrel.

 

Interesse?

Reageer voor 6 mei op deze vacature door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar info@yoni.care

 

Vacature op Vrijdag bij De Upstarter

Regelmatig delen we op vrijdag een bedrijf met een te gekke vacature. Heb jij ook een vacature? Deel ‘m met Dwight via dwight@deupstarter.nl

 

 

Volg onze exclusieve nieuwsbrief

Reacties

StevSleelo -

Buy Lasix Water Pills cialis without prescription Typical Adult Prescription For Amoxicillin Amoxicillin And Mono Ordonnance Tadalis Sx Soft Singapour

Laat een reactie achter