Uncategorized / Vacature
Uncategorized / Vacature

maart 30, 2017

Vacature: vijf creatieve traineeships

Door: De Upstarter


Ben jij op zoek naar een creatieve traineeship? We hebben 4 toffe bedrijven voor jou op een rij! Zij zijn – per direct – op zoek naar een content trainee voor 4-6 maanden en willen aan jouw traineeship meebetalen! In 7 maanden ga jij direct aan de slag en leer jij alles over branding, content marketing, digitale marketing, visual design van experts uit het veld.

 

Openstaande vacatures

  • New Foresight – Allround Content Creator
  • OK Comply – B2B Content Creator
  • Teamleader – Content Manager
  • Moyee Coffee – Social Media and Community Manager
  • Instock – Analytic Content Creator & PR Guru

 


NEW FORESIGHT_ALLROUND CONTENT CREATOR
Can you make a brand shine? Do you have the talent to bring new ideas to the market with the right strategy and message? Do you want to be a part of a world-changing movement by helping new sustainability initiatives find their feet? Do we hear you yell YES? Then we have the right place for you!
About New Foresight
New Foresight provides the right support for sustainable initiatives and help them set up independent programs such as the Organic Cotton Accelerator and the Green Protein Alliance. They work with the top brands in the world to help them achieve more sustainable coffee, cocoa, cotton, and ultimately more sustainable products for the consumer.

 

About you
You will make sure every client in your portfolio is promoted for their great efforts by planning and executing communications that will help them spread their positive message, create awareness and draw in support. You will build winning marketing strategies and create materials to further brand identity and value in the market.

 

They will offer you the chance to make a difference ánd gain experience with top brands. Working together with some of the brightest minds in sustainable solutions in a committed project team and a small, fast growing organization. You even get the possibility to work with Thriving Coalitions on longer term projects (upon evaluation of your work!).

 

Interesse? Stuur dan zsm, vóór 4 April 2017, jouw CV + motivatie naar Aafke (Aafke@deupstarter.nl)

 


OK COMPLY_B2B CONTENT CREATOR
Ben jij breed inzetbaar en ben je in staat om kansen feilloos aan te voelen en te grijpen? OK Comply zit in de lift en is bezig de markt te bestormen. Daarom zijn ze op zoek naar een content trainee die zin heeft om hierin te assisteren met slimme strategieën en kwalitatieve content.

 

About OK Comply
Ok Comply helpt ondernemers via digitalisering om te voldoen aan wet- en regelgeving. Dankzij de software die ze aanbieden kunnen bedrijven gemakkelijk keuringen en inspecties bijhouden. Zo kunnen ze beter, slimmer en zelfstandiger werken zonder zich druk te maken over andere zaken.

 

About you
Heb jij zin om je te ontwikkelen op het gebied van b2b marketing? Wil je onderdeel worden van dit super snel groeiende bedrijf en aan die groei bijdragen door middel van je creatieve skills en activerende content? Dan zoeken we jou!

 

Interesse? Stuur dan zsm, vóór 4 April 2017, jouw CV + motivatie naar Aafke (Aafke@deupstarter.nl)

 


TEAMLEADER_CONTENT MANAGER
Teamleader biedt een all-in-one tool aan: CRM, projectmanagement en facturatie. Ze hebben ambities om Europese marktleider te worden. Daarom zijn ze op zoek naar een strategische content creator die de content vanuit het hoofdkantoor in Gent om gaat buigen naar datgene wat de Nederlandse markt aanspreekt.

Over Teamleader
Teamleader laat bedrijven slimmer werken door een all-in-one tool: CRM, projectmanagement en facturatie. Ze zijn van start-up naar scale-up gegaan en willen Europese marktleider worden. De nadruk ligt op inbound en online marketing met veel aandacht voor content: Teamleader wil thought leadership claimen door ondernemers te helpen met hun workflow en werkprocessen. Ze zijn een jong bedrijf met jonge mensen en zitten momenteel in 6 landen.

 

Over jou
Jij gaat de productie van B2B content in Nederland ondersteunen. Dat doe je in samenwerking met de freelance copywriter die ervaring is in B2B content op verschillende kanalen. Niet alleen ga je de bestaande content aanpassen en optimaliseren, je gaat ook op zoek naar nieuwe kanalen, de branding van Teamleader waarborgen en zoeken naar nieuwe passende onderwerpen in de juiste fase van de customer journey. Ben jij op zoek naar een traineeship waar je met alle aspecten van content creation te maken krijgt? Look no further!
Interesse? Stuur dan zsm, vóór 4 April 2017, jouw CV + motivatie naar Aafke (Aafke@deupstarter.nl)

 


 

MOYEE _ SOCIAL MEDIA AND COMMUNITY MANAGER
Moyee Coffee is hot and happening. Moyee wil de koffiewereld radicaal eerlijk maken en bieden 100% fairchain koffie aan in de vorm van een flexibel koffieabbonement. Niet voor niks zijn ze één van de populairste bedrijven in ons netwerk!

 

Over jou
Moyee Coffee is op zoek naar een stevige trainee die niet graag eigen initiatief neemt, met een passie voor koffie. Met vrolijke én strategische content lift jij de duurzame boodschap van Moyee Coffee naar het volgende level.
Interesse? Stuur dan zsm, vóór 4 April 2017, jouw CV + motivatie naar Aafke (Aafke@deupstarter.nl)

 


 

INSTOCK_ANALYTIC CONTENT CREATOR EN PR GURU

Ken jij het bedrijf Instock al? Instock zet voedselverspilling op de menukaart door onverkochte producten te gebruiken in heerlijke gerechten, die ze verkopen in drie verschillende restaurants. Wil jij je creatieve én analytische skills ontwikkelen? Dit is je kans! Instock zoekt een communicatie trainee.

 

Over Instock

Instock is volop in ontwikkeling. Naast drie restaurants lanceerden ze hun eigen Pieper bier en het kookboek Instock Cooking. Komend jaar gaan ze nieuwe producten op de markt brengen, een online lespakket te ontwikkelen, worden ze leverancier van groente en fruit aan horecabedrijven en zijn ze continue bezig met bewustwording van het probleem voedselverspilling. Kortom, een hoop toffe projecten die vragen om een allround communicatieheld!

 

Over jou

Wij hebben een traineeship voor een creatieveling die graag wil bijdragen aan onze interne en externe communicatie met veel verantwoordelijkheid. Jij beheert het volledige pallet van owned, earned and paid media. Denk aan onze website, social media, blogs, nieuwsbrieven en je doet de fotografie. Bovendien schakel je met ons marketingbureau over SEO/SEA, je hebt contact met journalisten en wordt uitgedaagd om creatieve campagnes te bedenken. Alle facetten van het communicatie/marketing vak komen aan bod. Mét doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse? Stuur dan zsm, vóór 4 April 2017, jouw CV + motivatie naar Aafke (Aafke@deupstarter.nl)

Volg onze exclusieve nieuwsbrief

Reacties

adjusters -

Wοw, marvelous webloց structure! How lеngthy have you been runnіng a
blоg foг? you made blogging glance easy. The full look of your website is magnificent, as neatⅼy as tһе content!

mkb -

I got this site from my friend who informed me concerning this web page and at the moment
this time I am browsing this web site and reading very informative posts at this time.

josef -

Hі there, just became alert to your blog through Gooɡⅼe,
and found that it's really informative. I am going to
watch out for brussels. I'll aⲣpreciate if you continue
this in future. A lot of pеоple will be benefіted from your writing.

Сheers!

Marcelene Huirgs -

Thanks I am a mother and very busy! This helped me alot!

Laat een reactie achter