Wij helpen jou aan creatief talent

Op zoek naar creatief talent met de juiste skill- en mindset? Mensen met een eigen karakter en geluid? Wij werven en selecteren creatieven tussen de 20 en 39 jaar en leiden ze op tot Content Creator, UX Designer, Design Thinker, Scrum Master en Agile Coach.

VIND DE JUISTE MATCH

Wij geloven dat je de meeste impact maakt als je doet wat je het liefst doet. Vanuit passie, ondernemerschap en strategie. Maar zodra je bedrijf groeit blijkt het vinden van de juiste mensen niet altijd makkelijk. Meestal weet je pas echt wat je aan iemand hebt als diegene al een tijdje bij je werkt, en die investering komt niet altijd bij je terug.

Dus hoe vind je de juiste mensen zodat jij kunt blijven groeien? Hoe maak je samen dat positieve verschil? Wij koppelen je aan creatief talent die we uitzoeken op basis van een match in skills, persoonlijkheid en gedeelde missie. Zo kun jij werk uitbesteden, meer bezig zijn met wat je het liefst doet en het beste kan.

Je wordt gekoppeld aan creatieven die al zijn afgestudeerd, werkervaring hebben en zich willen ontwikkelen in een vakgebied waar zij gepassioneerd over zijn. Door hen een leerplek bij jullie aan te bieden kunnen zijn hun nieuwe skills toepassen en kun jij op een voordelige manier ‘proeven’ aan een potentiële werknemer. Het mooie van deze constructie? Je begint met geven aan elkaar.

Neem contact met ons op:

1500+


Netwerk van starters

500+


Alumni

250+


Netwerk van bedrijven

Testimonial


“Bij het aantrekken van jonge mensen is het vaak lastig te bepalen wat zij kunnen doen en wat wij nodig hebben.
Christel konden we direct inzetten, ze kon precies wat wij nodig hadden en heeft de juiste mindset.
We hebben haar een baan aangeboden zodra ze klaar is met haar traineeship, omdat ze veel waarde binnen ons bedrijf kan bieden.”

Mariah Mansvelt Beck
Yoni

de Upstarter
Skills van de toekomst

Word een leerbedrijf

Hoe het in zijn werk gaat:
STAP 1: Vul bovenstaand formulier in. Je ontvangt een brochure met daarin alles wat je als leerbedrijf moet weten.

STAP 2: We bellen je op om eventuele vragen nog te beantwoorden.

STAP 3: Heb je een goed gevoel bij ons en wil je ons talent ontmoeten? Dan kun je jouw vacature indienen en gaan we op zoek naar een match.

STAP 4: Je krijgt drie kandidaten te spreken op ons matching event. We nodigen je alleen uit als wij een match zien en vertrouwen hebben in de samenwerking.

STAP 5: Jij geeft aan met wie van ons talent je wilt werken. Klikt het niet? Even goede vrienden, dan kun je jezelf kosteloos uit het programma terugtrekken.

STAP 6: We laten jou 1 werkdag na het matching event weten met wie jij een match hebt en vragen je dan nogmaals om akkoord.

STAP 7: Let’s start!

Contact de Upstarter

Wil je meer weten?

Je kunt Aafke alles vragen over onze samenwerkingen
Neem hier contact met haar op.

aafke@deupstarter.nl