De Upstarter voor bedrijven

Wij helpen jouw bedrijf groeien

Wij geloven dat je de meeste waarde creëert – in geld en geluk- als je doet wat je het liefst doet. Wij helpen jou om dat te blijven doen en te groeien door je te koppelen aan creatief talent en je team te voorzien van relevante skills en kennis.

  • Wij werven en selecteren creatief talent en leiden ze op tot Content Creator.
  • Hiernaast geven we trainingen, Inhouse of op bij ons op locatie in Content Marketing, Design Thinking en Coaching.

Matching

Het vinden van goede mensen blijkt niet altijd makkelijk. Meestal weet je pas echt wat je aan iemand hebt als diegene al een tijdje bij je werkt, en die investering komt niet altijd bij je terug. Dus hoe vind je de juiste mensen zodat jij kunt blijven groeien? Wij koppelen je aan creatief talent die we selecteren op basis van een match in skills, persoonlijkheid en gedeelde missie. Door onze trainees een stage aan te bieden, heb je een periode van 3 tot 6 maanden waarin je elkaar eerst beter kan leren kennen.

Workshops

Wil jij de juiste skills om te innoveren inhouse brengen en zorgen dat jouw medewerkers meebouwen aan de groei van je bedrijf? Wij trainen teams op het gebied van Design thinking, Leiderschap Coaching en Content Marketing. Je kunt kiezen uit een op maat gemaakte training of een verdiepend traject. Uniek aan onze stijl is dat ruimte maken voor het persoonlijke aspect. Je ontwikkelt niet alleen de skills van je team, ze gaan ook direct aan de slag en versterken de band als collega’s.

Ons netwerk

1500+
Netwerk van talenten
250+
Netwerk van bedrijven