De Upstarter voor bedrijven

Wij helpen jouw bedrijf groeien

Wij geloven dat je de meeste waarde creëert – in geld en geluk- als je doet wat je het liefst doet. Wij helpen jou om dat te blijven doen en te groeien door je te koppelen aan creatief talent en je team te voorzien van relevante skills en kennis.

  • Wij werven en selecteren creatief talent en leiden ze op tot Content Creator, Design Thinker, Scrum Master en Agile Coach.
  • Hiernaast geven we trainingen, Inhouse of op bij ons op locatie in Content Marketing, Design Thinking en Agile Coaching.

Matching

Het vinden van goede mensen blijkt niet altijd makkelijk. Meestal weet je pas echt wat je aan iemand hebt als diegene al een tijdje bij je werkt, en die investering komt niet altijd bij je terug. Dus hoe vind je de juiste mensen zodat jij kunt blijven groeien? Wij koppelen je aan creatief talent die we selecteren op basis van een match in skills, persoonlijkheid en gedeelde missie. Je kunt kiezen om tegen een meerprijs gebruik te maken van ons wetenschappelijk gevalideerd Algoritme dat mensen matcht op basis van persoonlijkheid. Een unieke tool en kans voor jouw bedrijf!

Workshops

Wil jij de juiste skills om te innoveren inhouse brengen en zorgen dat jouw medewerkers meebouwen aan de groei van je bedrijf? Wij trainen teams op het gebied van Design Thinking, Agile Coaching en Content Marketing die aansluiten op de behoeftes en uitdagingen van jouw organisatie. Je kunt kiezen uit een op maat gemaakte of verdiepende training. Uniek aan onze stijl is dat we theoretische kennis en praktijkvoorbeelden meteen voor je te laten werken. En dat we ruimte maken voor het persoonlijke aspect. Je ontwikkelt niet alleen de skills van je team, ze gaan ook direct aan de slag.

Ons netwerk

1500+
Netwerk van talenten
250+
Netwerk van bedrijven