Coaching en trainer opleiding

Specialiseer jezelf als coach en trainer

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Als iemand advies wil komt hij naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen, stelt vaak de juiste vragen maar hoe coaching technieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching en trainer opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf verder te specialiseren als ontwikkelingscoach en trainer. Om je talent op dit gebied te verdiepen.

#1
Start: 13 augustus 2017
Eind: 17 december 2017
Meld je aan voor: 31 juli 2017
Lengte: 6 maanden
Kosten: € 899,- incl. BTW


SCHRIJF JE IN

Wat je gaat leren

In een cursus van zes maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om - dat wat je op basis van je gevoel doet - meer slagkracht te geven. Geen gekunstelde technieken dus, wel krijg je meer inzicht in menselijk gedrag en hoe je gedrag dat iemands persoonlijke en/of professionele ontwikkeling in de weg staat kunt veranderen. Na elke lesdag krijg je huiswerk mee, zo moet je bijvoorbeeld een aantal cliënten coachen en een eigen workshop voorbereiden.
 
Nadat je deze cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd ontwikkelingscoach en trainer. Je kunt verschillende kanten op, denk aan het geven van: loopbaan coaching, management coaching, workshops over het ontdekken van je passie en talent, trainingen of coachingstrajecten over het voorkomen van/het omgaan met een burn-out. Gedurende de opleiding zal je ontdekken wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach en trainer in de markt kunt zetten.

 
Data: 13 augustus, 20 augustus, 17 september 15 oktober, 19 november & 17 december.
 

Innerlijk werk

Je leert zelfdestructief gedrag in kaart brengen en opheffen: Voice Dialogue, focus oefeningen en transactionele analyse

Familieopstellingen

Je leert meer over de rol en invloed van familie: biografisch werken en familieopstellingen

Cognitieve technieken

Je leert blokkerende overtuigingen omdraaien naar positieve affirmaties: Byron Katie’s The Work

Praktische tools

Je leert je coachee stap voor stap naar zijn gestelde doelen begeleiden: visualisatie oefeningen en de Walt Disney Methode

Procesbegeleiding

Je krijgt meer inzicht in het ontwikkelproces van je coachee: Reis van de Held, Het Enneagram en US-methode

 


Trainer

De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van en trainer/coach bij de Upstarter. Ze kreeg regelmatig de vraag van oud Upstarter-deelnemers waar zij haar training en coaching technieken vandaag heeft. Dit motiveerde haar te werken aan een opleiding die haar kennis en ervaring op dit gebied omvat. En die beginnende/ervaren coaches inzicht geeft in welke methodieken, op welk moment het best kunnen worden ingezet om mensen te helpen met de volgende stap in hun ontwikkeling.

Mariëtte Ruggenberg
Eigenaar De Upstarter

Beroep van de toekomst

Coaches op het gebied van gedragsverandering worden belangrijker; steeds meer mensen gaan burn-out, zijn overprikkeld of kunnen hun draai niet vinden in een fabrieksmatige 'van-9-tot-5-werkweek'. We zijn op zoek naar nieuwe, gezondere werk en leef gewoontes. Als ontwikkelingscoach en trainer help jij mensen om steeds effectiever een leven op te bouwen rondom hun persoonlijk kracht en interesses. Dit begint bij jezelf, door zelf het goede voorbeeld te geven. Practice what you preach. We gaan daarom ook aan de slag om het inzicht in jezelf en je eigen gedrag aan te scherpen. Dat wat jij doormaakt als coach en trainer kun je doorgeven aan anderen.

Kosten

Je kunt aan de eerste editie van het programma meedoen voor een speciale pilot-prijs. Voor jou is de opleiding maar €899,- in plaats van €1099,-. Dat is een korting van tweehonderd euro! Heb je al eerder een opleiding of cursus bij ons gevolgd? Helemaal mooi, dan krijg je namelijk ook nog 10% extra korting.

SCHRIJF JE IN
contact persoon

Iets voor jou?

Heb jij al vaker gezocht naar een coachingsopleiding, maar raak je ontmoedigd door het talrijke aanbod en weet niet precies welke soort opleiding bij je past? Stuur dan een mailtje naar Mariëtte en vraag haar naar de opleidingsbrochure van de coachingsopleiding.

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.