Coaching en trainer opleiding

Specialiseer jezelf als coach en trainer

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Als iemand advies wil komt hij naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen, stelt vaak de juiste vragen maar hoe coaching technieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching en trainer opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf verder te specialiseren als ontwikkelingscoach en trainer. Om je talent op dit gebied te verdiepen.

#1
Start: 21 januari 2018
Eind: 20 mei 2018
Meld je aan voor: 15 januari 2018
Lengte: 6 maanden
Kosten: € 1099,- incl. BTW


SCHRIJF JE IN

Wat je gaat leren

In een cursus van vijf maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om - dat wat je op basis van je gevoel doet - meer slagkracht te geven. Je krijgt meer inzicht in menselijk gedrag en methodieken aangereikt hoe je gedrag dat iemands persoonlijke en/of professionele ontwikkeling in de weg staat kunt veranderen. Na elke lesdag krijg je huiswerk mee, zo moet je bijvoorbeeld een aantal cliënten coachen en een eigen workshop voorbereiden.
 
Nadat je deze cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd coach en trainer. Je kunt verschillende kanten op, denk aan het geven van: loopbaan coaching, management coaching, trainingen over het ontdekken van je passie en talent of het voorkomen van een burn-out. Gedurende de opleiding zal je ontdekken wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach en trainer in de markt kunt zetten.
 
Data: 21 januari, 28 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei
 

Innerlijk werk

Je leert hoe je gedrag verandert door blokkerende patronen bij mensen te herkennen en doorbreken: Voice Dialogue, focus oefeningen en transactionele analyse

Familieopstellingen

Je leert meer over de rol en invloed van familie: biografisch werken en familieopstellingen

Cognitieve technieken

Je leert blokkerende overtuigingen omdraaien naar positieve affirmaties: Byron Katie’s The Work

Praktische tools

Je leert je coachee stap voor stap naar zijn gestelde doelen begeleiden: visualisatie oefeningen en de Walt Disney Methode

Procesbegeleiding

Je krijgt meer inzicht in het ontwikkelproces van je coachee: Reis van de Held, Het Enneagram en US-methode

 


Trainer

De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van en trainer/coach bij de Upstarter. Ze kreeg regelmatig de vraag van oud Upstarter-deelnemers waar zij haar training en coaching technieken vandaag heeft. Dit motiveerde haar te werken aan een opleiding die haar kennis en ervaring op dit gebied omvat. En die beginnende/ervaren coaches en trainers inzicht geeft in welke methodieken, op welk moment het best kunnen worden ingezet om mensen te helpen met de volgende stap in hun ontwikkeling.

Mariëtte Ruggenberg
Eigenaar De Upstarter

Beroep van de toekomst

Coaches op het gebied van gedragsverandering worden belangrijker; steeds meer mensen gaan burn-out, zijn overprikkeld of kunnen hun draai niet vinden in een fabrieksmatige 'van-9-tot-5-werkweek'. We zijn op zoek naar nieuwe, gezondere werk en leef gewoontes. Als ontwikkelingscoach en trainer help jij mensen om steeds effectiever een leven op te bouwen rondom hun persoonlijk kracht en interesses. Dit begint bij jezelf, door zelf het goede voorbeeld te geven. Practice what you preach. We gaan daarom ook aan de slag om het inzicht in jezelf en je eigen gedrag aan te scherpen. Dat wat jij doormaakt als coach en trainer kun je doorgeven aan anderen.

Kosten

De opleidingskosten zijn €1099,-. Heb je al eerder een opleiding of cursus bij ons gevolgd? Dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag!

Maximaal 14 deelnemers per lichting.

SCHRIJF JE IN
contact persoon

Iets voor jou?

Heb jij al vaker gezocht naar een coachingsopleiding, maar raak je ontmoedigd door het talrijke aanbod en weet niet precies welke soort opleiding bij je past? Stuur dan een mailtje naar Mariëtte en vraag haar naar de opleidingsbrochure van de coachingsopleiding.

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.