Over ons

De Upstarter is een school voor creatief talent. We bieden een plek waar je kunt experimenteren, leren en ontdekken om jezelf en elkaar naar een hoger plan te tillen. Via onze opleidingen en artikelen dagen we je uit om de volgende stap te zetten in je carrière. We moedigen je aan het heft in eigen handen te nemen: wie wil je zijn en aan welke maatschappij wil je meebouwen?

De Upstarter is een katalysator voor een nieuwe, meer mensgerichte werkcultuur waarin het doen van betekenisvol werk centraal staat. We trekken pioniers aan die deze verandering teweeg willen brengen. Ben jij één van de pioniers? We voorzien je van de juiste tools, kennis en netwerk om een verschil te maken.

Heb jij een vraag of wil je meer weten over wat wij doen?
Dan horen we heel graag van jou!
Ben jij een starter?

Neem dan contact op met Aafke . Zij helpt je inschatten of, en welk trainingsprogramma juist is voor jou. Of bekijk de FAQ om te zien of jouw vraag hierbij staat.

Ben je een bedrijf?

Ben je op zoek naar talent dat jouw bedrijf komt versterken? Of heb je een vacature open staan die je graag ingevuld ziet? Neem contact op met Aafke en zij legt jou de verschillende mogelijkheden uit.

Ben je van de pers?

We vertellen graag ons verhaal! Dat kan op een podium of via een interview. Neem hiervoor contact op met Mariëtte.

Ons team

Dwight Gefferie

CONTENT CREATOR & COÖRDINATOR HUMAN CENTERED DESIGN
+31655822262