Over ons

We werken +/- 80.000 uur in onze levens, stel je voor wat voor impact je maakt als je jouw liefde en ziel hierin kwijt kan! Wij geloven dat je de meeste waarde creëert -in geld én geluk- door te doen wat je het liefst doet. En dat iedereen de kracht heeft om een (werk)leven te bouwen dat voor jou betekenis heeft, waarbij je ambitieus -mét ruimte voor jezelf- aan de weg timmert.

Hoe? Via onze opleidingen geven we je zelfinzicht, creative branding skills, design tools, leiderschap en business strategieën om jou van alle bouwstenen te voorzien die je nodig hebt om jouw pad vorm te geven. Daarnaast word je gekoppeld aan een netwerk van gelijkgestemden en help je elkaar als community verder.

Heb jij een vraag of wil je meer weten over wat wij doen?
Ben jij een starter of carrière switcher?

Neem dan contact op met Aafke . Zij helpt je inschatten of, en welk trainingsprogramma juist is voor jou. Of bekijk de FAQ om te zien of jouw vraag hierbij staat.

Ben je een bedrijf?

Ben je op zoek naar creatief talent dat jouw bedrijf komt versterken? Of heb je een vacature open staan die je graag ingevuld ziet? Neem contact op met Aafke en zij legt jou de verschillende mogelijkheden uit.

Ben je van de pers?

We vertellen graag ons verhaal! Dat kan op een podium of via een interview. Neem hiervoor contact op met Mariëtte.

Ons team