Alumni Story #1: Lars Verkroost

De Upstarter Alumni groep groeit! Maanden geleden kwamen ze misschien onzeker binnen, niet zeker welk pad te bewandelen; nu staan ze vol zelfvertrouwen te vlammen in hun baan. Waar zijn de Upstarters belandt en wat zijn de belangrijkste lessen die ze hebben meegenomen uit het traject? We gaan bij ze op bezoek! Waar staan ze nu, wat hebben ze bereikt en wat zijn hun doelen? Lees het in de Alumni Stories.

 

Deze week: Lars Verkroost – Upstarter traject #1

 

Ik werk nu als store-manager bij Square Streetwear & Quadrat Menswear en zit echt op mijn plek. Mijn dagen zijn gevarieerd en ik kan kan mijn creativiteit kwijt. Zo combineer ik mijn passie voor fotografie met marketing skills, daarnaast zorg ik dat de winkel goed draait.

 

Vanuit de Upstarter training heb ik meegenomen dat ik meer handel vanuit mijn gevoel en niet altijd vanuit m’n verstand. Je kansen creëer je zelf. Ga voor hetgeen wat je het liefst doet, en denk daar niet al te lang over na.

 

Mijn plan voor de toekomst? Ik doe nu wat ik leuk vind en ik blijf doelen stellen voor mezelf. Ik wil blijven groeien, mezelf ontwikkelen en mezelf blijven uitdagen. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen binnen de retailbranche. Ik kan hier nog heel veel leren en ga elke dag blij naar mijn werk.