Coaching opleiding

Specialiseer jezelf als coach

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Wanneer iemand advies zoekt komt diegene meestal naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen en stelt de juiste vragen, maar hoe coachingtechnieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf te specialiseren als coach en je talent op dit gebied te verdiepen.
 

Stuur me meer info!

#7
Start: 19 januari 2020
Eind: 17 mei 2020
Meld je aan voor: 19 december 2019
Lengte: 6 trainingsdagen op zondag Lesdata: 19 jan, 26 jan, 16 feb, 15 mrt, 5 apr en 17 mei
Kosten: Particulier €1499 / zakelijk €2299


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

In een cursus van vijf maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om datgene wat je op basis van gevoel doet meer slagkracht te geven. Je krijgt inzicht in menselijk gedrag en methodieken aangereikt hoe je gedrag kunt veranderen. Na elke lesdag krijg je huiswerk mee, zo ga je bijvoorbeeld drie oefen-cliënten coachen en kom je met je intervisiegroep maandelijks samen. Als je de cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd coach en heb je een stevige basis gelegd. Gedurende de opleiding zal je ontdekken wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach in de markt kunt zetten.
 

Visualisatie

Je leert hoe je een cliënt via visualisaties stap voor stap naar zijn gestelde doelen begeleid.

Transactionele Analyse

Je leert meer over de rol van familie en hoe dit van invloed is op huidige relaties.

De reis v.d Held & Byron Katie

Je leert hoe je jouw cliënt de juiste mindset meegeeft om de uitdagingen waarvoor hij/zij staat te tackelen.

Het Enneagram

Je krijgt meer inzicht in het ontwikkelproces van je cliënt zodat je per fase de gewenste hulp kunt bieden.

Alumni


Leg een basis

Voor iemand die geen keuze kon maken in het enorme aanbod, was deze cursus precies lang en intensief genoeg om een goede basis te krijgen als coach. Met Mariëtte als docent die haar kennis met hart en overtuiging weet over te brengen, heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze.

Etil Kutluer
Deelnemer Coaching Opleiding

Beroep van de toekomst

Coaches op het gebied van gedragsverandering worden belangrijker; we zijn op zoek naar nieuwe, gezondere werk en leefgewoonten. Steeds meer mensen gaan burn-out, zijn overprikkeld of kunnen hun draai niet vinden in de traditionele bedrijfscultuur. Als coach help jij mensen om een leven op te bouwen rondom hun persoonlijk kracht en interesses. Dit begint bij jezelf: practice what you preach. We gaan daarom ook aan de slag om het inzicht in jezelf en je eigen gedrag aan te scherpen. Dat wat jij doormaakt als coach kun je doorgeven aan anderen.

Trainer

De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van en trainer/coach bij de Upstarter. Ze kreeg regelmatig de vraag van oud Upstarter-deelnemers waar zij haar training en coaching technieken vandaag heeft. Dit motiveerde haar te werken aan een opleiding die haar kennis en ervaring op dit gebied omvat. En die beginnende/ervaren coaches inzicht geeft in welke methodieken, op welk moment het best kunnen worden ingezet om mensen te helpen met de volgende stap in hun ontwikkeling.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Iets voor jou?

Heb jij al vaker gezocht naar een coachingsopleiding, maar raak je ontmoedigd door het talrijke aanbod en weet niet precies welke soort opleiding bij je past? Stuur dan een mailtje naar Mariëtte en vraag haar naar een gratis advies gesprek of de opleidingsbrochure van de coachingsopleiding.

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.