Agile Coach opleiding
FULLTIME

Bouw mee aan een mensgerichte werkcultuur

Wil jij teams effectiever en bedrijven menselijker maken? Vind je het leuk om elk lid van een team te laten shinen en daardoor beter te laten werken? Als Agile Coach heb je inzicht in de belangen van je bedrijf, je klant én je team. Je stelt concrete doelen, maar werkt hier op een flexibele manier naartoe. Combineer deze project- en peopleskills en haal zowel het certificaat voor Agile Coach áls Scrum Master®.
 

Stuur me meer info!

Praktische info

#4
Start: 21 sept 2019
Eind: 9 nov 2019
Meld je aan voor: 21 augustus
Lengte: 1 maand
Kosten: Particulier: €1499 / zakelijk: €2299


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat ga je doen?

In het Agile Coach programma van De Upstarter zetten we leiderschap in om een verschil te maken. Je leert hoe je in multidisciplinaire teams toe werkt naar een gemeenschappelijk einddoel via de methode SCRUM. Je snapt hoe je jouw teamleden gemotiveerd houdt en hoe ieder individu blijft groeien in zijn rol. Agile werken houdt het eindresultaat en het belang van je klant voor ogen, maar stelt de menselijkheid en het werkproces centraal.
 
Opleidingsdata: 21 september, 5 oktober, 12 oktober en 9 november.

Scrum

Een methode waarbij je in multidisciplinaire teams werkt naar een gezamenlijk einddoel.

Coaching en Intervisie

Laat ieder teamlid shinen in zijn of haar rol door zowel op team als individueel niveau te coachen.

Growth Mindset

Fail often to succeed sooner, groei sneller door fouten te zien als stepping stones

Wat ga je leren?

Persoonlijk Leiderschap

Bij dit vak ontdek je wat voor soort leider jij bent: waar geloof jij in en waarvoor wil jij je hard maken? Je leert hoe je de effectiviteit van een team vergroot en hoe je ieder teamlid activeert om persoonlijk leiderschap te tonen.

Product Ownership

De Product Owner is verantwoordelijk voor zowel het vertegenwoordigen van de belangen van de klant als die van het bedrijf. Dit vak geeft je inzicht in welke tools er beschikbaar zijn voor de Product Owner en hoe je deze het best kunt toepassen.

Scrum Master®

Een methode waarbij je in multidisciplinaire teams werkt naar een gezamenlijk einddoel. Je leert hoe je in een team efficiënter samenwerkt en snel en vaak resultaten kunt leveren. Als Scrum Master sta je aan het hoofd van het projectmanagement.

Coaching en Intervisie

Intervisie en coaching zijn reflectiemomenten, in groepsverband (intervisie) of één-op-één (coaching), met als doel om antwoord te vinden op vraagstukken waar je team of jij als (beginnend) Agile Coach voor staat.

Na de opleiding

- Weet je hoe je belangen van zowel het bedrijf als die van de werknemers op elkaar afstemt. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt.
- Heb je zowel projectmanagement- (Scrum) als people-skills (coaching) in de pocket.
- Weet je hoe je het beste uit een team haalt - maar ook hoe je individuen laat shinen in hun rol. Je ziet niet alleen gelukkigere werknemers, maar ook de effectiviteit als team omhoog gaan.
- Kun je solliciteren op functies als Scrum Master, bedrijfscoach of Agile Coach.
- Heb je twéé onderschreven certificaten: Scrum Master® en Agile Coach.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Is dit iets voor jou?

Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vind je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Mariette!

mariette@deupstarter.nl

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.