Coaching opleiding

Help iemand om de volgende stap te zetten

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Wanneer iemand advies zoekt komt diegene meestal naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen en stelt de juiste vragen, maar hoe coachingtechnieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf te certificeren als coach en je talent op dit gebied te verdiepen.

Start: 10 mei 2020
Eind: 25 oktober 2020
Meld je aan voor: de laatste 2 plekken!
Lengte: 6 maanden
Dagen: 6 dagen op zondag
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: Zakelijk: €2299 / Particulier: €1499

Deze training vindt 3 keer per jaar plaats op de volgende startdata:
10 mei / 6 september 2020

Plan een gratis advies gesprek
Download de brochure

Wat ga je leren?

In een cursus van vijf maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om datgene wat je op basis van gevoel doet meer slagkracht te geven. Je krijgt inzicht in menselijk gedrag en methodieken aangereikt hoe je gedrag kunt veranderen. We werken volgens een holistisch model waarbij we lichaam, ziel en geest aanspreken. Kortom: je krijgt niet alleen cognitieve tools maar weet mensen ook te raken op een emotioneel en energetisch niveau.

Na elke lesdag krijg je huiswerk mee, zo ga je bijvoorbeeld drie oefen-cliënten coachen en kom je met je intervisiegroep maandelijks samen. Als je de cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd coach en heb je een stevige basis gelegd. Gedurende de opleiding zal je ontdekken wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach in de markt kunt zetten.

Opleidingsdata: zondag 10 & 31 mei, 7 juni, 13 & 27 september, 25 oktober.

Visualisatie Breng je cliënt via visualisaties dichter bij zijn eigen doelen en dromen.
Transactionele Analyse Leer over de rol van familie en hoe dit van invloed is op huidige relaties.
De reis v.d Held & Byron Katie Geef de juiste mindset mee om uitdagingen te overwinnen.
Het Enneagram Krijgt inzicht in het ontwikkelproces van je cliënt en geef per fase de gewenste hulp.

Leer van experts uit het veld

Mariëtte Ruggenberg
De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van en trainer/coach bij de Upstarter. Ze kreeg regelmatig de vraag van Upstarter Alumni waar zij haar training en coaching technieken vandaag heeft. Dit motiveerde haar te werken aan een opleiding die haar kennis en ervaring op dit gebied omvat. En die beginnende/ervaren coaches inzicht geeft in welke methodieken, op welk moment het best kunnen worden ingezet om mensen te helpen met de volgende stap in hun ontwikkeling.

Alumni

"Voor iemand die geen keuze kon maken in het enorme aanbod, was een opleiding bij De Upstarter precies lang en intensief genoeg om een goede basis te krijgen voor mij als coach. Met Mariëtte als docent die haar kennis met hart en overtuiging weet over te brengen, heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze."
Etil Kutluer
Life coach Lite Coaching
"Zoekende naar een parttime coach opleiding kwam ik bij De Upstarter terecht. Het was meer dan ik verwacht had; een goed doordacht programma, waarbij je over menselijke patronen leert en anderen kan helpen om in hun eigen kracht te staan."
Meike Hoek
Communicatie en Coach Freelance PR

Beroep van de toekomst

Coaches op het gebied van gedragsverandering worden belangrijker; we zijn op zoek naar nieuwe, gezondere werk en leefgewoonten. Steeds meer mensen gaan burn-out, zijn overprikkeld of kunnen hun draai niet vinden in de traditionele bedrijfscultuur. Als coach help jij mensen om een leven op te bouwen rondom hun persoonlijk kracht en interesses. Om in de keuzes die ze maken dicht bij zichzelf te blijven. Dit begint bij jezelf: practice what you preach. We gaan daarom ook aan de slag om het inzicht in jezelf en je eigen gedrag aan te scherpen. Dat wat jij doormaakt als coach kun je doorgeven aan anderen.

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Onze opleidingen starten 3 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte, programmacoördinator van de Coaching opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake