Holistisch coach

Help iemand om de volgende stap te zetten

Je krijgt er energie van om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Wanneer iemand advies zoekt komt diegene meestal naar jou toe. Je hebt inzicht in mensen en stelt de juiste vragen, maar hoe coachingtechnieken precies werken weet je eigenlijk niet. De coaching opleiding van De Upstarter geeft jou de handvatten om jezelf te certificeren als coach en je talent op dit gebied te verdiepen.

Start: 18 feb 2023
Eind: 8 juli 2023
Meld je aan: uiterlijk 2 weken voor de start
Lengte: 4-5 maanden
Dagen: 6 dagen op zaterdag of zondag
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €2500
Lesdata: zaterdag 18 februari, 11 maart, 22 april, 20 mei, 10 juni, 8 juli

Goed nieuws: Je kunt voor deze opleiding het STAP budget aanvragen (op 2 januari)

Deze training vindt 4x per jaar plaats op:
18 februari, 8 april, 30 september, 15 oktober 2023

Plan een gratis advies gesprek
Download de brochure

Wat ga je leren?

In een cursus van 4 tot 5 maanden krijg je tools en richtlijnen aangereikt om datgene wat je op basis van gevoel doet meer slagkracht te geven. Je krijgt inzicht in menselijk gedrag en methodieken aangereikt hoe je dit gedrag kunt veranderen. We werken volgens een holistisch model waarbij we lichaam, ziel en geest aanspreken. Je krijgt niet alleen cognitieve tools maar weet mensen ook te raken op een emotioneel en energetisch niveau. Hiernaast ga je gedurende de opleiding praktisch aan de slag, door ten minste drie oefen-cliënten te coachen en kom je met je intervisiegroep maandelijks samen. Als je de cursus hebt afgerond ben je een gecertificeerd coach. Gedurende de opleiding ontdek je wat jouw natuurlijke field of expertise is en hoe je jezelf als coach in de markt zet.

Voice Dialoque Breng je cliënt op één lijn met zichzelf via (energetisch) delen werk.
Transactionele Analyse Leer over de rol van familie en hoe dit van invloed is op huidige relaties.
De reis v.d Held & Byron Katie Geef de juiste mindset mee om uitdagingen te overwinnen.
Het Enneagram Krijgt inzicht in het ontwikkelproces van je cliënt en geef per fase de gewenste hulp.

Leer van experts uit het veld

Mariëtte Ruggenberg
De opleiding is ontwikkeld door Mariëtte Ruggenberg, founder van de Upstarter en Make Love Work. Ze krijgt regelmatig de vraag waar zij haar training en coaching technieken vandaan heeft. Daarom besloot ze een opleiding te ontwikkelen die coaches de tools en het inzicht geeft om via een holistische aanpak mensen te helpen een leven op te bouwen dat in lijn is met zichzelf.
Dion Nicolai
Dions missie is om mensen hun waarde te laten zien, en hen de moed + tools te geven om voor die waarde te staan. Coaching is daar een prachtig instrument voor. Tijdens de opleiding geeft hij zijn best practices mee, die hij in zijn meer dan 15 jaar ervaring als trainer en coach heeft opgedaan bij klanten als Ernst & Young, Mastercard, Achmea, Buitenlandse zaken, Lepaya en Clingendael.

Alumni

"Voor iemand die geen keuze kon maken in het enorme aanbod, was een opleiding bij De Upstarter precies lang en intensief genoeg om een goede basis te krijgen voor mij als coach. Met Mariëtte als docent die haar kennis met hart en overtuiging weet over te brengen, heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze."
Etil Kutluer
"Ik wilde meer vertrouwen en kennis ontwikkelen binnen mijn functie als gedragscoach. Het is zacht uitgedrukt wanneer ik zeg dat ik in een rollercoaster van bewondering en zelfreflectie terecht ben gekomen. Deze opleiding heeft innerlijke deuren open gezet die nooit meer kunnen sluiten en het heeft mij gedwongen voorbij mijn horizon te kijken. Ik ben Mariëtte en de groep hier eeuwig dankbaar voor. De lessen zijn doelgericht en brengen veel nieuwe kennis die direct inzetbaar is. Mariëtte heeft een natuurlijke kracht om te inspireren en het beste in je naar boven te halen."
Ramon Nuchelmans

Waarom nu

Je leert tijdens de opleiding hoe mensen kunnen omgaan met een wereld die constant in verandering is. Om antwoorden te vinden in een tijd als deze, waarin er zoveel vragen zijn. Coaches op het gebied van gedragsverandering worden belangrijker; we zijn op zoek naar nieuwe, gezondere werk en leefgewoonten. Steeds meer mensen gaan burn-out, zijn overprikkeld of kunnen hun draai niet vinden in de traditionele bedrijfscultuur. Als coach help jij mensen om een leven op te bouwen rondom hun persoonlijk kracht en interesses. Om in de keuzes die ze maken dicht bij zichzelf te blijven. Dit begint bij jezelf: practice what you preach. We gaan daarom ook aan de slag om het inzicht in jezelf en je eigen gedrag aan te scherpen. Dat wat jij doormaakt als coach kun je doorgeven aan anderen.

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Onze opleidingen starten 4 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Dion, programmacoördinator van de Coaching opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake