Holistisch Healer opleiding

Holistische & intuïtieve healing

Voel jij dat lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn? Wil je beter begrijpen wat de oorzaak is achter lichamelijke klachten? En wil je het lichaam activeren om zichzelf in balans te brengen? Er is zoveel prachtige kennis beschikbaar over ons zelfgenezend vermogen en de helende werking van planten en kruiden. In deze intensieve cursus van 7 dagen krijg je de handvatten om als holistisch healer aan de slag te gaan.

Start: 7 oktober 2022
Eind: 27 januari 2023
Meld je aan voor: 2 oktober 2022
Lengte: 5-7 maanden
Dagen: 7 dagen
Tijdstip:
9:30–15:00
Kosten: €2500
Lesdata: 7 oktober, 4 en 17 november, 8 en 16 december 2022, 13 en 27 januari 2023

Goed nieuws: Je kunt voor deze opleiding het STAP budget aanvragen

Deze training vindt 3 x per jaar plaats op:
27 mei (VOL) en 7 oktober (inschrijvingen open), 3 februari 2023

Plan een gratis advies gesprek
Dowload de brochure

Wat ga je leren?

De kunst van helen. Je begrijpt wat jouw gifts zijn als healer en gaat deze verder ontwikkelen. We werken via een holistisch model: met lichaam, ziel, geest en natuur. na deze cursus:

 • Weet je hoe je in een intuïtieve, ontvankelijke staat van zijn komt.
 • Kan je healing journeys & meditatieve trance reizen begeleiden. 
 • Kan je een veilige manier werken met energie d.m.v. rituelen en affirmaties, het opzetten van een energieveld, jezelf beschermen, energie sturen en afvoeren. 
 • Help je cliënten met blockage release via aanraking, drukpunten, body-reading, het gebruik van je stem, adem en geluid.
 • Heb je basiskennis over de west europese helingskunst en Sjamanisme.
 • Begrijp je de basale toepassing van plantkunde en aromatherapie. Je gaat werken met vier tot zeven basis oliën en kruiden.
Healing journeys & trancereizen Reis af naar versluierde bewustzijns- gebieden & laat de energie weer stromen
Plantkunde & aromatherapie Herstel de harmonie van lichaam, ziel en geest door te werken met oliën & kruiden
Lichaamswerk Doorbreek blokkades via intuïtief aanraken, drukpunten en bodyreading
Energiewerk Werk met de universele levensenergie via reiki en thèta healing

Leer van experts uit het veld

Rosalie Stange
Rosalie is een geboren intuitiveling, hoog sensitief en autodidact. De afgelopen 10 jaar heeft ze zich ontwikkeld als holistisch healer met een bloeiende praktijk in Amsterdam. Ze leerde het vak van inheemse stammen en volgde cursussen op het gebied van Thetahealing, Lichaamswerk, Reiki, Sjamanisme, Plantkunde, Aromatherapie en meer. Haar grootste kracht is haar vertrouwen in haar eigen unieke gaven, en het steeds verder trainen hiervan. Ze zal jou daarom uitnodigen te ontdekken wat jouw gift is om dit te delen met de wereld.
Waarom nu?
In een tijd waarin de toekomst steeds opnieuw onbekend is, is het belangrijk om ons eigen middelpunt te kunnen vinden; onze persoonlijke axis mundi. Om thuis te komen in ons hart en in ons lichaam. Zodat we kunnen voelen wat ons authentieke pad is en hoe we van betekenis zijn. Deze opleiding helpt je om in te tappen in de subtielere realiteit die je, als intuitieveling, altijd in & om je heen voelt. Om te werken met energie, met ons lichaam, ziel, geest en de natuur. De wereld vraagt om heling en dat begint bij onszelf. Meer weten over Rosalie? Kijk op www.sharingthegold.com

Alumni

"Hoe kan je iets in woorden uitdrukken als het zo bijzonder, uniek en magisch is? Wat deze dame met haar engelenhanden verricht is werkelijk iets uit een hele andere dimensie. Haar behandelingen -van massage tot thetahealing- zijn een groot cadeau aan jezelf. Ze voelt feilloos aan waar er energetisch een blokkade zit en met haar aanraking zorgt ze er vervolgens voor dat de vastgelopen energie weer vrijuit kan gaan flowen. Ze geeft je inzicht in wat er lichamelijk en geestelijk afspeelt. Door de oorzaak te begrijpen achter mijn klachten kunnen we eraan werken en voorkomen dat het terugkomt. "
Jennifer de Jong
"Rosalie creëert een veld waarin je je op alle niveaus gehoord, gezien en volledig gevoeld wordt. Alles wat ze ‘aanraakt’ en ‘licht op schijnt’ is spot on. Door met & via haar te voelen, maakt ze ruimte voor zelfbegrip en compassie op een diep niveau. Na elke sessie voel ik me dichtbij mijzelf en ervaar ik mijzelf als een heelheid. Ze nodigt me uit vrijer mijzelf te zijn, speelser, om zo mijn waarheid te kunnen delen in de wereld."
Madalina Elina

Iets voor jou?

 • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
 • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
 • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
 • Deze opleiding start 2 keer per jaar.
 • Heb je een andere vraag neem contact op met Rosalie, programmacoördinator en trainer van de Holistisch Healer opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake