Manifesteren uit flow

Verdien meer door minder te doen

Wil jij vanuit flow en in afstemming met jezelf ondernemen? Wil je de volgende stap zetten met je bedrijf maar dit niet vanuit wilskracht doen? In deze course ga je een jaar lang met een groep ondernemers de diepte in. We benaderen ondernemerschap vanuit een holistische bril. En werken aan een gezonde basis voor jou én je bedrijf. Je krijgt strategische skills mee waarmee je bouwt aan een sterk merk. We brengen je bij elke stap die jij voorwaarts wil maken, eerst terug naar dat wat voor jou écht essentieel is. Zodat je begrijpt welke keuzes de juiste zijn voor jou. Want hoe meer (liefde) jij jezelf gunt, hoe meer ook je bedrijf zal groeien

Start: 12 februari 2021
Eind: 22 oktober 2021
Meld je aan voor: 25 januari 2021
Lengte: 10 maanden
Dagen: 6 opleidingsdagen, 4 intervisie bijeenkomsten
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €3500, nu tijdelijk voor €2999

Deze training vindt plaats op:
12 februari, 19 maart, 21 mei, 18 juni, 24 september en 22 oktober.

Beschikbaarheid
VOL

Ontvang het 1e hoofdstuk van de course gratis
Vraag de brochure of een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Natuurlijk krijg je in dit jaarprogramma alle strategische tools mee die je nodig hebt om van idee naar goed draaiende business te gaan. Je komt erachter of jouw businessplan geld gaat opleveren, hoe je (leuke) klanten aantrekt en behoudt, wat een goede prijs is om te vragen voor je dienst of product en hoe je strategische partners vindt. Belangrijker nog is dat je, steeds wanneer je een stap vooruit wil zetten, eerst terug gaat naar dat wat voor jou écht essentieel is. Zodat je begrijpt welke keuzes de juiste zijn voor jou. En hoe je deze strategische tools kan inzetten.

Je gaat werken aan een bedrijf met een belichaamde missie, dat financieel gezond is en jou naast vrijheid ook een veilige basis biedt. Na dit jaar voel je: ‘Wow… ik heb stappen durven zetten met mijn bedrijf die ik zonder de support van deze groep en dit programma nooit had gedurfd. Ik sta sterker als persoon en als merk’. Als je alle stappen doorloopt van deze course kun je binnen vijf jaar net als Mariëtte (founder van De Upstarter en Make Love Work) meer dan €250.000 op jaarbasis omzetten. Én samenwerken met de mensen waar jij blij van wordt.

Ondernemers mindset Groei organisch door o.a. het gebruik van eerlijke marketing en creatief denken.
Branding Val op als merk en krijg mensen mee op jouw koers richting positieve verandering.
Design Thinking Denk je plan stap voor stap uit en test of jouw idee aanslaat bij je publiek.
Bioresonantie Lees via je lichaam af waaraan je meer liefde & aandacht mag geven.

Leer van experts uit het veld

Mariëtte Ruggenberg
Het succes achter Mariëtte's bedrijven De Upstarter en Make Love Work komt vooral voort uit zelfliefde. Doordat ze zichzelf steeds afvraagt: 'hoe kan mijn bedrijf ten dienste staan van mijzelf en mijn missie? En wat kan ik doen om dat mogelijk te maken'. Mariëtte heeft deze course gemaakt om je te helpen op je reis als ondernemer. Kiezen voor het onconventionele pad is niet altijd makkelijk maar we komen verder als we elkaar helpen. Je leert hoe je van betekenis bent door dicht bij jouw natuurlijke kracht te blijven.
Romy Barendse
Romy heeft de afgelopen jaren tientallen ondernemers met een duurzame- en maatschappelijk insteek geholpen om hun bedrijven te laten groeien op een holistische wijze. Ondernemen gaat allang niet meer alleen over groei en expansie, maar over een bewuste ontwikkeling die aansluit bij jou als persoon, je bedrijf en dat wat jij wilt bijdragen in deze wereld. Romy leert je om te focussen op wat jij belangrijk vindt. Om te gaan staan voor wat jij te bieden hebt en je te richten op de klanten die het beste bij jou passen.

Alumni

"Wanneer je een eigen bedrijf opzet komen er zoveel dingen op je af waardoor je soms niet weet waar te beginnen. Een programma als deze kan helpen om weer bij de kern te komen, van jezelf en je bedrijf. Het geeft richting, vertrouwen en energie. En hoe leuk is het om weer samen te werken met collega ondernemers. Om elkaar verder te helpen en het niet allemaal alleen te hoeven doen!”"
Anouk Benders
Founder Mind Benders
"Time = everything. Via de sessies bij de Upstarter heb ik in anderhalve maand tijd beslissingen genomen voor mijn bedrijf waar ik anders jaren over had gedaan. Het gaf me de focus die ik nodig had."
Awura Abena
Founder Creative Woman Agency

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Of download het eerste hoofdstuk van het business strategie boek die we tijdens de course gebruiken.
  • Wij doen een vrijblijvende telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 1 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte.
Ontvang brochure
Ontvang 1e hoofdstuk