Mastermind groep voor ondernemers

Verdien meer door minder te doen

Wil jij vanuit flow en in afstemming met jezelf ondernemen? Wil je de volgende stap zetten met je bedrijf maar dit niet vanuit wilskracht doen? In deze course ga je negen maanden lang met een intieme groep van zeven purpose-driven ondernemers, die al omzet draaien, de diepte in. We benaderen ondernemerschap vanuit een holistische bril en werken op energetisch en strategisch niveau. Je gaat o.a. een uniek aanbod ontwerpen en je bedrijf lichter maken. We brengen je bij elke stap die jij voorwaarts wil maken, eerst terug naar dat wat voor jou écht essentieel is. Zodat je begrijpt welke keuzes de juiste zijn voor jou. Want hoe meer (liefde) jij jezelf gunt, hoe meer ook je bedrijf zal groeien

Start: 12 februari 2021
Eind: 22 oktober 2021
Meld je aan voor: 25 januari 2021
Lengte: 9 maanden
Dagen: 6 bijeenkomsten en 1 één-op-één coach sessie
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €3499, nu tijdelijk voor €2299

Deze training vindt plaats op:
12 februari, 19 maart, 21 mei, 18 juni, 24 september en 22 oktober.

Beschikbaarheid
VOL (ieder groep heeft plek voor 6-7 personen)

Ontvang het 1e hoofdstuk van de course gratis
Vraag de brochure of een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Je gaat werken aan een bedrijf met een belichaamde missie, dat je emotionele, spirituele en financiële vrijheid beidt. Je creëert gedurende dit jaar een uniek aanbod rondom jouw missie, kracht en talenten. Een aanbod waarin jouw gift tot haar recht komt met als resultaat dat je vanwege dit exclusieve product of dienst hogere prijzen kan vragen. Je breekt beperkende overtuigingen af, onder andere m.b.t. je verhouding met geld. En gaat écht voor je waarde staan.

Natuurlijk krijg je in dit jaarprogramma ook alle strategische tools mee die je nodig hebt om van idee naar goed draaiende business te gaan. Belangrijker nog is dat je eerst terug gaat naar dat wat voor jou  essentieel is. Zodat je begrijpt welke keuzes de juiste zijn voor jou. En hoe je deze strategische tools kan inzetten door gebruik te maken van je intuitie. Na dit jaar voel je: ‘Wow… ik heb stappen durven zetten met mijn bedrijf die ik zonder de support van deze groep en dit programma nooit had gedurfd. Ik sta sterker als persoon en als merk’.

Branding Groei organisch en val op als merk door o.a. het gebruik van eerlijke marketing.
Mastermind Je leert sneller in een groep dan alleen. Laat je inspireren & supporten.
Design Thinking Denk je plan stap voor stap uit en test of jouw idee aanslaat bij je publiek.
Money Mindset Ga staan voor de waarde van wat je aanbiedt en verruim je visie op geld.

Wat ik heb geleerd op mijn ondernemersreis...

Mariëtte Ruggenberg
Toen ik startte als ondernemer had ik nooit gedacht dat ik zou komen waar ik nu ben. Mijn bedrijven De Upstarter en Make Love Work zijn organisch gegroeid. En hun succes komt vooral voort uit zelfliefde. Doordat ik mijzelf steeds afvraag: hoe kan mijn bedrijf ten dienste staan van mijzelf en mijn missie? En wat kan ik concreet doen om dat mogelijk te maken? Mijn grootste leermeesters zijn de tegenslagen op mijn pad geweest. Die mij spiegelden dat ik te hard werkte, of nog niet helemaal voor mijn eigen waarde durfde te staan. Ik wil met jou kijken welke spiegels jouw bedrijf jou voorhoudt. En wat je daarvan mag leren. Ik help je om je bedrijf zo in te richten dat het jou draagt als een koningin. Want alleen als je ontvangt kan je blijven door-geven.

Alumni

"Wanneer je een eigen bedrijf runt komen er zoveel dingen op je af waardoor je soms jezelf kwijt raakt. Een programma als deze helpt je om weer bij de kern te komen, van jezelf en je bedrijf. Het geeft richting, vertrouwen en energie. En hoe leuk is het om weer samen te werken met collega ondernemers. Om elkaar verder te helpen en het niet allemaal alleen te hoeven doen!”"
Anouk Benders
Founder Mind Benders
"Via de sessies bij de Upstarter heb ik in anderhalve maand tijd beslissingen genomen voor mijn bedrijf waar ik anders jaren over had gedaan. Het gaf me de focus die ik nodig had."
Awura Abena
Founder Creative Woman Agency

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Of download het eerste hoofdstuk van het business strategie boek die we tijdens de course gebruiken.
  • Ik doe een telefonische intake om te kijken of deze mastermind bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze mastermind start 1 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte.
Ontvang brochure
Ontvang 1e hoofdstuk