Relatie coach opleiding

Een bewuste relatie

Hoe mooi is het als je relatie ruimte biedt voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Als je samen kunt blijven groeien? In een bewuste relatie beweeg je samen én onafhankelijk van elkaar. Je speelt met twee tegenovergestelde polen: veiligheid en avontuur, afhankelijkheid en onafhankelijkheid. Er is ruimte om te genieten, je vrij te voelen en je eigen doelen na te jagen. Tegelijkertijd draag je ook zorg voor een veilige, warme omgeving waarin de patronen tussen jou en je partner worden aangekeken, geheeld en getransformeerd. Help stellen (en singles) om de stap te zetten naar een bewuste en volwassen liefde als gecertificeerd relatie coach.

Start: 9 oktober 2022
Eind: 22 januari 2023
Meld je aan voor: 5 oktober 2022
Lengte: 4-6 maanden
Dagen: 6 dagen
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €2500
Lesdagen: 9 en 30 okt, 13 en 27 nov, 11 dec 2022 en 22 januari 2023 + 1 online lesdag

Goed nieuws: Je kunt voor deze opleiding het STAP budget aanvragen

Deze training vindt 3x per jaar plaats op:
30 januari 2022 (VOL), 21 mei (VOL) en 9 oktober (nog 3 plekken)

Plan een gratis advies gesprek
Dowload de brochure

Wat je gaat leren

We nodigen je uit om je open te stellen voor nieuwe perspectieven. Om te ervaren en durven onderzoeken in welke vorm de liefde weer gaat stromen. In jouw eigen relatie(s) en die van de cliënten die je coacht. Je leert in deze opleiding:

  • Wat de reden is achter je partnerkeuze & welke onbewuste agenda jij hebt in de liefde. Je weet hoe je dit bij cliënten achterhaald via het Imago Profiel.
  • Welke fases iedere relatie doorloopt, hoe je uit ‘de machtstrijd’ breekt en doorgroeit naar volwassen liefde.
  • Achterhalen waar triggers in een relatie vandaan komen en hoe je hiermee omgaat. Zodat je een negatieve relatie dynamiek ombuigt naar een opbouwend en helend gesprek.
  • Welke impact jouw (familie) systeem heeft op jouw relaties en hoe je een simpele opstelling kan begeleiden voor een stel of single.
  • Hoe je de intimiteit met jezelf en je partner verdiept. En wat voor toegankelijke tantrische oefeningen je met cliënten kunt doen.
Imago dialoog Leer stellen verbindend communiceren via een stapsgewijs dialoog
Love Model Canvas Geef met een creatieve tool de essentie en het verhaal van een relatie vorm
Seksuele rituelen Krijg meer energie en seksueel bewustzijn via oosterse technieken.
Systemisch werk Breng de invloed van het familie systeem in kaart.

Leer van experts uit het veld

Systemisch Werk | Mariette Ruggenberg
Iedere relatie is een dans tussen maakbaarheid en overgave. Als relatie & systeem coach, trainer en spreker inspireert Mariëtte stellen om elkaar steeds opnieuw te vinden en weer los te laten. Via Systemisch werk geeft ze je inzicht in onderlinge patronen die maken dat het niet meer stroomt. Via seksuele rituelen (zoals tantra en transformatie seksualiteit) helpt ze je om op een dieper niveau te verbinden met jezelf en elkaar. Want een liefdevolle relatie met jezelf, is de basis voor elke gezonde relatie. Ze zal je uitdagen om eerlijk te durven kijken: wat is het dat de liefde wil?
Imago dialoog | Dion Nicolai
Soms hapert de verbinding tussen partners, zelfs al is er veel liefde. Het belangrijkste doel van het imago dialoog is het herstellen van de verbinding door in de schoenen te gaan staan van je partner. En te begrijpen wat er leeft bij de ander + welke trigger een ruzie, frustratie of disconnectie heeft veroorzaakt. Je leert hoe je een dialoog kan faciliteren met een duidelijke stapsgewijs opbouw. Zo houd je de regie tijdens een gesprek. Tijdens de opleiding leert Dion je hoe je het imago dialoog kan inzetten in je relatie(s) en de verbinding weer herstelt.

Alumni

"Mariëtte helpt je om meer inzicht te krijgen in je relatie patronen en de oorzaak dat het niet meer stroomt. Als je bij haar de deur uitloopt dan voel je dat je een ontwikkeling hebt doorgemaakt. Ik kan iedereen aanraden om deze opleiding te volgen. Of je het nu doet als professional of voor jezelf als persoon. Het is heel gaaf om jezelf/anderen zo te zien groeien."
Olaf
Foto en naam zijn aangepast
"Ik heb de opleiding als heel bijzonder ervaren. Ook de kracht en steun die ik heb mogen ontvangen van de groep. Ik heb patronen in mijn relatie doorbroken en kan nu veel bewuster naar mijzelf en mijn partner kijken."
Emma
Foto en naam zijn aangepast

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 2 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte, programmacoördinator van de Relatie Coach opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake