Relatie & Systeem Coach opleiding

Een relatie die stroomt

In een relatie zijn we aan het jongleren met twee tegenovergestelde polen: veiligheid en avontuur, afhankelijkheid en onafhankelijkheid. We willen genieten, onze eigen doelen najagen, ons vrij voelen. Anderzijds verlangen we naar een veilige, warme omgeving waar we geen ingewikkelde keuzes hoeven te maken. Hoe verbind je deze twee tegenpolen met elkaar? Hoe overwin je verschillen? En hoe blijft je een team? Leer in vijf maanden hoe je zorgt dat een relatie weer stroomt, voor jezelf en/of als relatie & systeem coach.

Start: 24 januari 2021
Eind: 23 mei 2021
Meld je aan voor: 10 januari 2021
Lengte: 4 maanden
Dagen: 6 dagen op zondag
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: Zakelijk: €2299 / Particulier: €1699

Deze training vindt 2 keer per jaar plaats op de volgende startdata:
12 januari (VOL), 20 september 2020 (VOL), 24 januari (nog 2 plekken).

Plan een gratis advies gesprek
Dowload de brochure

Wat je gaat leren

Wat mag je van een relatie verwachten? En wat niet? Hoe kom je erachter of je vecht voor een realistisch ideaal of een romantische illusie? Door de jaren heen hebben we haast religieuze verwachtingen ontwikkeld van een relatie. Tijdens de opleiding tot relatie en systeem coach zullen we aandacht besteden aan uitdagingen binnen een relatie zoals overspel, leren omgaan met verschillen, de balans tussen veiligheid en avontuur en hoe je het stromend houdt in bed. We kijken ook naar het (familie) systeem waarvan je deel uitmaakt en welke impact dit heeft op de rol die jij inneemt in relatie tot anderen. We nodigen je uit om je open te stellen voor nieuwe perspectieven. Om te ervaren en durven onderzoeken in welke vorm de liefde weer gaat stromen. En dat mag los van conventies zijn.

Opleidingsdata: zondag 24, 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april en 23 mei.

Omdat De Upstarter een erkend opleider is en onze groepen kleiner zijn dan 30 man/vrouw kunnen de lesprogramma’s bij ons (net als bij andere scholen) na de verlengde Lockdown gewoon door gaan.

Imago dialoog Zonder begrip geen verbinding, stap in de schoenen van je partner.
Vision Quest Wat is jullie verhaal? Geef je relatie opnieuw vorm.
Seksuele rituelen Krijg meer energie en seksueel bewustzijn via oosterse technieken.
Systemisch werk Breng de invloed van het familie systeem in kaart.

Leer van experts uit het veld

Systemisch Werk | Mariette Ruggenberg
Iedere relatie is een dans tussen maakbaarheid en overgave. Als relatie & systeem coach, trainer en spreker inspireert Mariëtte stellen om elkaar steeds opnieuw te vinden en weer los te laten. Via Systemisch werk geeft ze je inzicht in onderlinge patronen die maken dat het niet meer stroomt. Via seksuele rituelen (zoals tantra en transformatie seksualiteit) helpt ze je om op een dieper niveau te verbinden met jezelf en elkaar. Want een liefdevolle relatie met jezelf, is de basis voor elke gezonde relatie. Ze zal je uitdagen om eerlijk te durven kijken: wat is het dat de liefde wil?
Imago dialoog | Dion Nicolai
Soms hapert de verbinding tussen partners, zelfs al is er veel liefde. Het belangrijkste doel van het imago dialoog is het herstellen van de verbinding door in de schoenen te gaan staan van je partner. En te begrijpen wat er leeft bij de ander + welke trigger een ruzie, frustratie of disconnectie heeft veroorzaakt. Je leert hoe je een dialoog kan faciliteren met een duidelijke stapsgewijs opbouw. Zo houd je de regie tijdens een gesprek. Tijdens de opleiding geeft Dion zijn best practices mee, die hij in zijn meer dan 15 jaar ervaring als trainer en coach heeft opgedaan.

Alumni

"Mariëtte helpt je om meer inzicht te krijgen in je relatie patronen en de oorzaak dat het niet meer stroomt. Als je bij haar de deur uitloopt dan voel je dat je een ontwikkeling hebt doorgemaakt. Ik kan iedereen aanraden om deze opleiding te volgen. Of je het nu doet als professional of voor jezelf als persoon. Het is heel gaaf om jezelf/anderen zo te zien groeien."
Olaf
Foto en naam zijn aangepast
"Ik heb de opleiding als heel bijzonder ervaren. Ook de kracht en steun die ik heb mogen ontvangen van de groep. Ik heb patronen in mijn relatie doorbroken en kan nu veel bewuster naar mijzelf en mijn partner kijken."
Emma
Foto en naam zijn aangepast

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 2 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte, programmacoördinator van de Relatie Coach opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake