Matching voor bedrijven

Wij koppelen je aan creatief talent

Je wordt gekoppeld aan creatieven die al zijn afgestudeerd, werkervaring hebben en zich verder willen ontwikkelen als Content Marketeer. Wij spijkeren hen die nieuwe skills bij. Jullie bieden hen een plek aan in de vorm van een stage of startersfunctie waardoor zij die nieuwe skills kunnen toepassen. Zo kun jij op een voordelige manier ‘proeven’ aan een potentiële werknemer en zij hebben de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Het mooie van deze constructie? Je begint met geven aan elkaar.

"Bij het aantrekken van jonge mensen is het vaak lastig te bepalen wat zij kunnen doen en wat wij nodig hebben. Christel konden we direct inzetten, ze kon precies wat wij nodig hadden en heeft de juiste mindset. We hebben haar een baan aangeboden zodra ze klaar was met haar traineeship, omdat ze veel waarde binnen ons bedrijf kan bieden."
Mariah Mansvelt Beck
Yoni
"vanPlestik heeft nog geen marketingafdeling, dus we zochten iemand die al aardig zelfstandig aan de slag kon met onze content marketing. Waar andere studenten een stage doen omdat het een verplicht onderdeel van de studie is, heeft Jasmijn expliciet gekozen voor het opdoen van werkervaring. Dat ze wil leren op het gebied van marketing maakt samenwerken met haar een feest: ze neemt veel initiatief en is elke dag enthousiast."
Nout Kooij
vanPlestik

Hoe het werkt

STAP 1: Vul het contactformulier in. Je ontvangt een brochure met alle belangrijke info.

STAP 2: We bellen je op om eventuele vragen nog te beantwoorden.

STAP 3: Heb je een goed gevoel bij ons en wil je ons talent ontmoeten? Dan kun je jouw vacature indienen en gaan we op zoek naar een match.

STAP 4: Je krijgt tenminste drie kandidaten te spreken. We koppelen je alleen aan een kandidaat als wij een match zien en vertrouwen hebben in de samenwerking.

STAP 5: Jij geeft aan met wie van ons talent je wilt werken. Klikt het niet? Even goede vrienden, dan kun je jezelf kosteloos terugtrekken.

STAP 6: We laten jou weten met wie jij een match hebt en vragen je dan nogmaals om akkoord.

STAP 7: Let’s start!

Enthousiast geworden?

In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over onze matching-procedure. Voor persoonlijk advies en al je andere vragen kun je contact opnemen met Aafke.

Vraag de brochure aan