Matching voor bedrijven

Wij koppelen je aan coaches, trainers en opstellers

Je wordt gekoppeld aan coaches en trainers die al bij ons zijn afgestudeerd, werkervaring hebben en zich verder willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap, coaching en opstellingen werk. Wij spijkeren hen die nieuwe skills bij. Jullie bieden hen een plek aan in de vorm van een startersfunctie of freelance klus. Zo kun jij op een toegankelijke manier ‘proeven’ aan een potentiële werknemer en zij hebben de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Het mooie van deze constructie? Je begint met geven aan elkaar.

"Bij het aantrekken van jonge mensen is het vaak lastig te bepalen wat zij kunnen doen en wat wij nodig hebben. Christel konden we direct inzetten, ze kon precies wat wij nodig hadden en heeft de juiste mindset. We hebben haar een baan aangeboden zodra ze klaar was met haar traineeship, omdat ze veel waarde binnen ons bedrijf kan bieden."
Mariah Mansvelt Beck
Yoni
"We zochten iemand die al aardig zelfstandig aan de slag kon bij VanPlestik. We merkten direct dat Jasmijn expliciet heeft gekozen voor het opdoen van meer werkervaring om haar skills verder te ontwikkelen. Dat ze wil leren maakt samenwerken met haar een feest: ze neemt veel initiatief en is elke dag enthousiast."
Nout Kooij
vanPlestik

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op Aafke en laat haar weten naar wat voor team member je op zoekt bent. Zodra je haar een heldere profiel schets hebt gegeven, kan ze je laten weten of er een match is met iemand uit onze pool van coaches, opstellers en trainers.