Workshops voor bedrijven

Alt-tekst

Leer door te doen

Onze op maat gemaakte en verdiepende trainingen bevatten de juiste mix van theorie, praktijkvoorbeelden en doen! Wij geloven dat je het snelst leert door nieuwe kennis direct toe te passen op een probleem waar jouw organisatie of team tegenaan loopt.

Design Thinking

Design Thinking is een creatieve benadering om problemen op te lossen waarbij de mensen waarvoor je ontwerpt centraal staan. Onze training maakt Design Thinking toegankelijk als tool om innovatieve oplossingen te bedenken voor organisatie vraagstukken. Deelnemers activeren hun designers mindset, leren nieuwe creatieve technieken inzetten en ontdekken hoe ze gebruikersgericht kunt werken in projecten en binnen organisaties.

Coachend leiderschap

In het Coachend leiderschap programma van De Upstarter zetten we leiderschap in om een verschil te maken. Deelnemers leren hoe ze in multidisciplinaire teams toewerken naar een gemeenschappelijk einddoel. Ze snappen hoe ze hun teamleden gemotiveerd houden en hoe ieder individu blijft groeien in zijn rol. We houden het eindresultaat en het belang van de klant voor ogen, maar stellen de menselijkheid en het werkproces centraal.

Content Marketing

In het Content Creation programma leren we hoe deelnemers hun creativiteit kunnen inzetten om relevante content te creëren voor jouw organisatie. Ze worden zowel strategisch, creatief als commercieel opgeleid. Hierdoor leren ze niet alleen aansprekende content maken, ze snappen ook hoe dit de zichtbaarheid van je organisatie vergroot en strategisch kan worden ingezet voor een krachtige merkbeleving. Goede content bouwt aan duurzame klantrelaties, relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en vertrouwen vergroot uiteindelijk de winst.

Enthousiast geworden?

In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over ons trainingsaanbod. Voor persoonlijk advies en al je andere vragen kun je contact opnemen met Mariëtte

Vraag de brochure aan