Alumni Story #2: Tessa van den Broek

De Upstarter Alumni groep groeit! Maanden geleden kwamen ze misschien onzeker binnen, niet zeker welk pad te bewandelen; nu staan ze vol zelfvertrouwen te vlammen in hun baan. Waar zijn de Upstarters belandt en wat zijn de belangrijkste lessen die ze hebben meegenomen uit het traject? We gaan bij ze op bezoek! Waar staan ze nu, wat hebben ze bereikt en wat zijn hun doelen? Lees het in de Alumni Stories. 

 

Deze week: Tessa van den Broek – Upstarter traject #2

 
Ik ben nu eventmanager bij B. Amsterdam. Wanneer mensen in B. een meeting of event willen organiseren dan faciliteer ik de locatie, regel ik de catering, techniek, schoonmaak, personeel etc.. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal overkoepelende operationele taken zoals het bewaken van de agenda.

 

De les die ik mee heb genomen uit het Upstarter traject is: “Don’t give up!” Er is een zomer overheen gegaan voordat ik concreet te horen kreeg dat ik echt aan de slag kon gaan bij B. Amsterdam. Via de Upstarter begon ik voor de zomer met een stage. Hierna heb ik actief gemaild of B. versterking nodig had. Uiteindelijk kon ik in september op gesprek komen en ben toen vrijwel direct aan de slag gegaan.

 

Ik hield altijd meerdere balletjes in de lucht en werkte aan minimaal 3 projecten tegelijkertijd. Mijn doel tijdens het Upstarter traject was om me deze keer ergens volledig in te storten en dat is gelukt. Het resultaat: een fulltime baan bij B.!. Ik zie B. echt als een nieuwe start en ik ga proberen om hier zoveel mogelijk uit te halen.