Alumni Story #3: Esther de Ruijter

De Upstarter Alumni groep groeit! Maanden geleden kwamen ze misschien onzeker binnen, niet zeker welk pad te bewandelen; nu staan ze vol zelfvertrouwen te vlammen in hun baan. Waar zijn de Upstarters belandt en wat zijn de belangrijkste lessen die ze hebben meegenomen uit het traject? We gaan bij ze op bezoek! Waar staan ze nu, wat hebben ze bereikt en wat zijn hun doelen? Lees het in de Alumni Stories. 

 

Deze week: Esther de Ruijter – Upstarter traject #4

 

Ik werk nu als junior brandmanager bij Madaga – great little foods. Via de Upstarter ben ik hier als stagiair binnen gekomen en na 3 leerzame en leuke maanden werd me een contract aangeboden. Als projectmanager van een nieuw product binnen het bedrijf kreeg ik de kans alle aspecten en processen van het bedrijf te zien. Momenteel is de (succesvolle!) lancering net achter de rug en ben ik onder andere druk bezig met sales en staan er veel mooie nieuwe projecten te wachten.

 

De belangrijkste les die ik uit het traject mee heb genomen is: “Je zit op je passie! Het gaat er niet om jezelf te vinden, maar jezelf te creëren”

 

Doelen die ik mezelf heb gesteld tijdens het traject:

     

  • Weten welke baan en taken ik wil doen. Waar krijg ik de meeste energie van?
  • Weten welke waarde ik concreet toe te voegen heb aan een bedrijf.

 

Beiden zijn niet alleen uitgekomen, ik ben er ook echt in gaan geloven.