Waarom je baas met liefde voor jouw opleiding wil betalen

Je zit alweer een tijdje in je huidige functie. Alles loopt op rolletjes, je hebt goede ideeën en boekt mooie resultaten. Maar je hebt het gevoel dat er meer in je zit. Dat je van grotere waarde kan zijn voor het bedrijf. Herkenbaar? Bij het nieuwe Upstarter-programma Human Centered Innovation leer jij de belangrijkste future skills en stroomlijn je je creativiteit. Daar profiteer jij niet alleen van, je baas heeft er ook baat bij. Dit is waarom:
 

Je kijkt de kunst af bij experts en neemt de kennis mee terug naar het bedrijf

 

Bij Human Centered Innovation leer je de fijne kneepjes van het vak van experts uit het werkveld. Lean startup-geheimen van de jongens van Startup Studio Nescio, het genereren van creatieve ideeën op commando van Sophie en Veerle van projectstudio Cornelis Serveert en het testen van je idee door goed onderbouwde user interviews leer je van Jorge van 37Celcius. Al deze direct toepasbare kennis neem jij mee terug, zo de werkvloer op.
 

Je leert de belangrijkste future skills en bereidt zo je bedrijf voor op de toekomst

 
Lean Start-up. Ideation. Experience design. Bam. Bam. Bam. 3 keer raak. Sla een boek over innovatie open en deze termen vliegen je om je oren. Wanneer je baas dit hoort klinkt hem dit als muziek in de oren én jij neemt hem werk uit handen door alvast met de juiste opleiding op de proppen te komen. Het zou ook zo kunnen zijn dat je baas geen idee heeft waar je het over hebt, wat dan weer bevestigt dat dit programma zéker is wat jouw organisatie nodig heeft.
 

De investering van je baas komt direct terug in de vorm van een nieuw of verbeterd product of dienst

 
Tijdens de opleiding werk je aan een innovatievraagstuk voor jouw bedrijf- een case die in jouw organisatie blijft liggen door een gebrek aan skills, kennis of tijd. Vraag eens aan je baas welke projecten hij of zij nou altijd al uit had willen voeren, maar nooit aan toe is gekomen. Bedenk vervolgens hoe Human Centered Innovation gaat helpen om die case op te lossen. Misschien heb je zelf een idee voor een nieuw product, of wil je een bestaande dienst verbeteren. Wat het ook is, zorg ervoor dat je een concreet voorstel doet.
 
Bij de Upstarter gaat het niet alleen om harde skills. Ook wordt er tijd besteedt aan jou persoonlijke ontwikkeling. Hoe werk je het beste, hoe kun je je tijd efficiënter indelen, waar liggen je valkuilen? Je baas ziet dat je groeit in je werkzaamheden en jij leert jezelf beter kennen. Baas blij, jij blij, wij blij.
 
Bottom line: zowel jij als je collega’s en de organisatie hebben er baat bij als jij 1 dag in de week besteed aan het bijleren van future skills. Het geeft je niet alleen een dosis energie en inspiratie, je brengt ook concrete nieuwe ideeën en strategieën terug naar het bedrijf. Eerlijk: welke CEO wil nou niet zijn producten verbeteren, op een effectieve manier problemen oplossen en belachelijk goeie relaties opbouwen met de klant?
 


Je kunt je nog tot 30 september inschrijven voor de opleiding Human Centered Innovation, een part-time opleiding die je zowel met áls zonder traineeship kunt volgen. Wil je liever eerst de brochure doorlezen? Mail Mariëtte!