Waarom ik geloof dat we aan de vooravond staan van een nieuwe meer bewuste maatschappij

Op vijf mei, bevrijdingsdag, was de lancering van het ‘zusje’ van De Upstarter: ‘Make Love Work’. Een business & lifestyle community voor bewuste pioniers. Dit was voor mij (Mariette) een spannende dag. Ik wist dat ik een community van bewuste pioniers wilde oprichten. Dat wil ik al járen. Ik wist nog niet wie hier op af zouden komen en hoe de tribe het best kan worden ingericht voor haar leden. Mijn grootste angst, en vraag die steeds in mijn hoofd op popte was ‘is de wereld al klaar voor dit geluid?’ of zullen we worden weggezet als ‘spiritueel-zweef-clubje? Heb ik het juist gevoeld en is dit hét moment voor transformatie of niet’?

 

Divine timing

Wat blijkt: de timing van deze tribe is spot on. Divine timing dus. Inmiddels 2 maanden later zijn we met een groep van meer dan 700 mensen. Ik ben blij en dankbaar om zoveel krachtige, bewuste en fijne mensen op één plek te zien! 

Waar sommigen van ons misschien niet werden begrepen door hun omgeving, of zich anders hebben gevoeld, mogen we nu een innovatie bijdrage leveren aan het huidige gedachtegoed.

Ik krijg kippenvel van het idee wat er gebeurt wanneer wij als tribe onze krachten bundelen. En gezamenlijk een meer liefdevolle maatschappij vormgeven door zelf het voorbeeld te leven. Door liefdevolle rituelen in ons leven te integreren. Door te geloven in de waarde die wij als bewuste pioniers hebben én door onszelf meer zichtbaar te maken in de wereld.

We are ready to Rise.

 

We zitten in een transitieperiode

Ik ervaar 2020 als een transitieperiode die confronterend, rauw, moeilijk, magisch en mooi aanvoelt. Onze schaduwkanten komen boven. Er wordt zichtbaar wat er al die tijd onderhuids speelde. Corona spiegelt onze eenzaamheid, en laat zien dat we uit verbinding zijn geraakt met onszelf, elkaar en de natuur. Dat we in een te hoge snelheid zijn gaan leven. Via de ‘Black lives matter’ protesten wordt pijnlijk duidelijk hoeveel ongelijkheid er nog is in de wereld. En hoeveel behoefte er is om gehoord te worden door elkaar.

Het voelt alsof er een appèl op ons wordt gedaan. We worden uitgenodigd om terug te gaan naar de essentie. Om onze gezondheid, levensgeluk en relaties centraal te stellen. Om de verslavende afleiding van onze consumptiemaatschappij te minderen. We krijgen gespiegeld dat we een verschil kunnen maken in deze wereld. We hoeven niet als superheld alles zelf op te lossen, en de scheve verhoudingen in onze wereld recht te trekken. Wel kunnen we empathie tonen, begrip voor elkaars pijn, ons verplaatsen in de wereld van de ander, elkaar helpen naar elkaar luisteren. Dat is liefde die haar werk doet. Liefde is de grootste kracht die we hebben. En daarover beschikken we allemaal.

De Make Love Work Tribe is er om ons te herinneren aan die kracht. Om als persoon, professional én maatschappij de volgende stap te zetten.

 

Samen bouwen aan een meer bewuste maatschappij

Het klinkt misschien gek maar we hoeven geen ingewikkelde dingen te doen om een meer bewuste en liefdevolle maatschappij mogelijk te maken. Elke grote verandering begint klein. Het begint met het bewust richten van je intentie. De intentie van de Make Love Work Tribe is glashelder en zit in de naam verpakt: Make Love Work. Als je één consistent signaal uitzendt kan het universum met je mee creëren. Dan creëer je overvloed. Als we dat samen, doelbewust doen vormen we een front waar geen weerstand tegen te bieden is. We voelen intuïtief aan dat dit waar is. Daarnaast is via quantum fysica bewezen dan het intentioneel richten van onze energie de werkelijkheid verandert. Dus stel je voor wat er gebeurt als we dit collectief doen?!

 

——————————–

Ps. Ben je nieuwsgierig naar de Make Love Work Tribe? Neem dan een kijkje op www.makelovework.nl. Op dit moment bouwen we aan een online omgeving, zodat we offline ontmoetingen kunnen faciliteren. Vanaf 1 juli gaat deze online tribe live. Tot die tijd verzamelen we op de besloten instagram pagina @make.love.work. Als je op volgen klikt kan je de eerste members al ontmoeten!