Content Creation opleiding

Inschrijven

#12
Start: 29 januari 2020
Eind: 4 maart 2020
Meld je aan voor: 19 december 2019 (vol=vol)
Lengte: 8 trainingsdagen op wo en/of do Lesdata: 29 jan, 5 feb, 6 feb, 12 feb, 13 feb, 19 feb, 26 feb en 4 mrt
Kosten: Particulier €1499 // €999 // Zakelijk €2299


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat je gaat leren

Je gaat je focussen op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als jij echt verschil wilt maken, is het nodig jezelf uit te dagen. Op zoek te gaan naar jouw talent, welke functie bij je past en hoe jij jezelf kunt profileren als creatief professional. Daarnaast zijn ook de juiste skills nodig! Via creatieve technieken ga je verhalen maken die raken in concept, woord en beeld.
 
Onze docenten staan midden in het werkveld en leren je aan de hand van echte opdrachten niet alleen de skills, maar ook hoe je ze toepast in het werkveld. Zij geven jou een basis mee voor het vakgebied van Content Creation. Wil je je verdiepen in de vakken, bijvoorbeeld met copy, branding of visual design, dan zul je zelf moeten oefenen. Nadat je de vakken hebt gevolgd weet je of je een allrounder wil zijn, of juist waarin je jezelf wil specialiseren.
 

Growth mindset

Kweek een mindset waarbij je jezelf in een razendsnel tempo ontwikkelt.

Vergroot je netwerk

Leer een netwerk opbouwen van relevante professionals en influencers.

Ontdek jouw talenten

Werk vanuit jouw kracht en ervaar waarom je niet overal goed in hoeft te zijn.

Time management

Leer slimmer omgaan met jouw tijd en doelen effectief behalen.

Leer van experts uit het veld

Creative Confidence | Mariëtte

Bij dit vak leer je jouw eigen unieke stem en stijl ontwikkelen. Je leert hoe je zelfverzekerd je eigen vakgebied kunt beoefenen. Gegeven door Mariëtte Ruggenberg (co-founder en programmaleider bij De Upstarter).

Digital Marketing | Alex van der Werf

Leer over online zichtbaarheid, hoe je het bereik van content kan optimaliseren met SEO/ SEA en hoe je een betekenisvolle campagne opzet. Dit vak wordt gegeven door diverse trainers, waaronder Alex van der Werf.

Copywriting | Dorien van Linge

Tijdens het vak Copywriting leer je hoe je teksten schrijft die raken én blijven hangen bij je publiek. Onze docente Dorien van Linge is redacteur bij de Volkskrant en leert jou alle ins and outs van het vak.

Graphic Design | Beau Colin

Master de basisprincipes van graphic design voor commerciële en creatieve doeleinden. Deze lessen zijn gekoppeld aan het Branding Bootcamp. Beau Colin is een ervaren designer, ze werkt als visual designer bij Garage en als freelance Designer and Brand Strategist.

Alumni


93,3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past

“Je legt de basis voor de rest van jouw carrière. Met deze cursus leer je niet alleen de skills die nu nodig zijn op de arbeidsmarkt, maar heb je gelijk een netwerk aan collega’s, vrienden, bedrijven en ondernemers met wie jij echt verschil kan maken.”

Christel Willers
Content Creator YONI

Traineeship

4-6
Maanden

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze stage breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk.

Kosten

De kosten voor de opleiding Content Creation zijn € 1499,- Wanneer jij stage gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed. Een investering die zij doen omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship zijn € 999,-.

Betaalt je werkgever? Voor zakelijke klanten is de parttime cursus €2299. Informeer naar de mogelijkheden om de opleiding Content Creation op te nemen in het cursusaanbod van je bedrijf via mariette@deupstarter.nl.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vind je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Aafke!

aafke@deupstarter.nl | +31 634092231

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.