Human Centered Design opleiding

Creëer innovaties waar de wereld écht op zit te wachten

Wil jij oplossingen ontwerpen voor maatschappelijke of duurzame problemen: als ondernemer, service designer of creatief project manager? Doorloop het Human Centered Design Traject van De Upstarter en krijg een kijkje in de keuken bij verschillende innovators, ondernemers en creatief project managers.
 

Stuur me meer info!

#7
Start: 31 januari 2020
Eind: 6 maart 2020
Meld je aan voor: 31 december 2019
Lengte: 6 trainingsdagen op vrijdag Lesdata: 31 jan, 7 feb, 14 feb, 21 feb, 28 feb en 6 mrt
Kosten: Particulier: €1499 / €999 / Zakelijk: €2299


NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wat ga je leren?

Human Centered Design is een creatieve benadering om problemen op te lossen waarbij de mensen waarvoor je ontwerpt centraal staan. Je aanbod onderscheidt zich hiermee direct van anderen: de klantervaring is positiever, de geleverde kwaliteit is hoger en de gecreëerde waarde groter. Simpelweg doordat je een échte oplossing aanbiedt voor een maatschappelijk of duurzaam probleem. Je leert talloze ideeën genereren, prototypes bouwen en testen om uiteindelijk jouw innovatieve idee met de wereld te delen. Gedurende de lessen werk je aan je eigen case binnen een groep like-minded people. Je gaat naar huis met een solide plan voor je bedrijf en/of hebt een innovatie-toolkit in handen voor je (nieuwe) werkomgeving.
 

Design Thinking

Een mindset waarbij jij de gebruiker centraal stelt, experimenteert, snel test en verbetert.

Branding

De toolset om een sterke merkbeleving neer te zetten. Branding is dat wat je wilt dat er over jouw merk gezegd wordt.

Prototyping

Het proces van het bouwen van snelle, goedkope studiemodellen om meer te ontdekken over je product/dienst.

UX Research

Een pakket aan on- en offline tools waarbij je de behoefte van je gebruiker test en je aanbod verbetert.

Leer van experts uit het veld

Prototypes bouwen | Gordon Tiemstra van Afdeling Buitengewone Zaken

In zes stappen door een sociaal innovatie proces om prototypes te maken en testen. Je leert complexe systemen en diensten te ontwikkelen die aansluiten bij de huidige behoefte in de markt. Gordon Tiemstra is Co-Founder bij A / BZ.

Design Thinking | Mira de Graaf

Je ontwerpt een betekenisvol product of dienst door te beginnen met onderzoeken wat voor probleem jouw doelgroep nu werkelijk ervaart. Je leert je idee valideren door de aannames die je doet op basis van onderzoeksresultaten steeds opnieuw te testen.

UX Research | Bo Merkus van Milkshake Research

Je gaat deze les de gebruikerservaring van de klant onderzoeken. Bo Merkus is UX Researcher bij Milkshake Research, hij is een ervaren UX Researcher en consultant met een achtergrond in design, IT en psychologie

Creative Confidence | Mariette Ruggenberg, De Upstarter

Je leert wat jouw creatieve talent is en hoe je met meer zelfvertrouwen achter jouw ideeën of ontwerpen kan staan. Je gaat je netwerk uitbreiden en jezelf als merk in de markt positioneren.

Alumni


93,3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past

"Vroeger zou ik als de dood zijn om te falen. Nu vier ik een feestje als ik tijdens het testen van een nieuwe dienst of product er achter kom dat iets niet werkt. Zo weet ik heel snel welke richting ik dan wel op moet. Bespaart een hoop tijd, geld en energie."

Xiomara Vado Soto
Design Thinker Garage2020

Traineeship

4-6
maand

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze traineeship breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk. Dat kan als bijvoorbeeld: Project Manager, Product Manager, UX Researcher of Chief Customer Happiness.

Kosten:

De kosten voor de opleiding Human Centered Design zijn € 1499,- Wanneer jij een traineeship gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed. Een investering die zij doen omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship zijn € 999,-.
Betaalt je werkgever? Voor zakelijke klanten is de parttime cursus €2299. Informeer naar de mogelijkheden om de opleiding Human Centered Design op te nemen in het cursusaanbod van je bedrijf via mariette@deupstarter.nl.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
contact persoon

Meer weten?

Enthousiast geworden? In de brochure kun je meer uitgebreide informatie lezen over de vakken en vind je een overzicht van de lesdata. Om deze te ontvangen en voor al je andere vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Mira!

mira@deupstarter.nl // 06-10784168

De Upstarter

Schrijf je hier in! Dan ontvang je de brochure in je mailbox en kun je een bel-afspraak inplannen om te kijken of deze cursus bij jou past.