Vakantie plannen! Wat zegt jouw vakantie over jou?

It’s summer time! Zoveel te doen – festivals, terrasjes en lekker varen! Should I stay or should I go? Pak je spullen, het is tijd dat jouw harde werken wordt beloond. Blijf jij liever in ons eigen boeren kikkerlandje of slinger jij deze zomer door een Aziatisch jungle? Welke type ben jij?

 

CITY TRIP – THE CITY IS YOURS
Barcelona, London, Berlijn, Parijs of New York. Jij bent echt een stadsmens. Je gaat helemaal op in de sfeer, ronddwalen door de straten, nieuwe café’tjes ontdekken en je stiekem een local voelen. Daarnaast natuurlijk ook veel winkelen, nog meer borrelen en ‘s avonds op je allermooist een feestje meepakken.

 

SANDY HAIR AND COCKTAILS
Jij wilt zon, zee en strand, meer heb jij niet nodig! Jij vermaakt je prima met een cocktail en een boekje, en dit allemaal in een horizontale houding. De dagen breng je het liefst door met  zand tussen je voeten en je haar, naast de glimlach op je gebruinde gezicht. Zolang jij maar terugkomt met een goede tan ben jij tevreden en heb je de vakantie van je leven gehad.

 

FOODVENTURE
Zien, ruiken, maar vooral proeven en de verhalen achter locale producten en eten achterhalen. Lang tafelen, goede wijnen en fijne gezelschap op bijzonder plekken. Het is voor jou vooral belangrijker dat je buikje gevuld is, dan dat je op het strand ligt of musea gaat spotten. Fresh springrolls, Pad Thai of wijn rechtstreeks uit het vat, jij kan je geluk niet op!

 

AROUND THE WORLD
Een grote droom voor velen, maar jij doet het gewoon. Met een backpack op je rug stap jij op het vliegtuig om in ieder geval niet snel terug te komen. Je gaat het liefst naar de meest vage verre landen om daar met andere backpackers de cultuur te ontdekken en even zo ver mogelijk van je bekende wereld te zijn. Wat je over een paar maanden thuis staat te wachten, denk je gewoon nog niet over na. Dat zie je dan wel.

 

LEARNING HOLIDAY
Een vakantie moet voor jou iets toevoegen aan je leven, het moet je verrijken. Voor jou staat het ontdekken en het leren van nieuwe dingen altijd op nummer 1. Een nieuwe taal, de geschiedenis van het land waar je bent of een yoga-retreat: zolang je je maar blijft ontwikkelen, vermaak jij je het allerbeste.

 

EXPLORER TRIAL
Hiken, mountainbiken, kanoën of snowboarden: dit is voor jou de ultieme ontspanning. Door actief bezig te zijn blijf je niet alleen fit, maar dit is voor jou ook een manier om je hoofd helemaal leeg te maken. Het voordeel voor jou dat winter én zomervakantie voor jou helemaal top zijn en daarnaast zijn de mogelijkheden echt oneindig.

 

LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORTZONE
Jij zou het liefst je tent willen opzetten in de Sahara of op de motor springen en van Amsterdam naar Kaapstad willen rijden. Jij krijgt alleen al energie van de gedachte dat je avonturen gaat beleven en dat je nog geen idee hebt van welke dat zullen zijn. Het kan voor jou echt niet gek en ver genoeg.

 

LET IT GO
Durf jij alles uit handen te geven, misschien is SPRS.ME dan wat voor jou. Geef het aantal dagen op en jouw budget en zij kiezen voor jou een bestemming!


Of heb jij nog geen plannen voor deze zomer én ben jij echt het reistype dat wil ontspannen, genieten en zichzelf wil blijven ontwikkelen? Geef je dan snel op voor onze reis naar Novanta! Nog 2 dagen om je aan te melden.