Content Creation opleiding

Vertel het verhaal van een merk waarin jij gelooft

Vind jij het leuk om bedrijven met een mooie en echte boodschap te laten groeien? Wil jij hen helpen om een connectie te maken met het juiste publiek? In de Content Creation traineeship/stage leer je jouw creativiteit inzetten om relevante content te creëren voor bedrijven. Je wordt zowel strategisch, creatief als commercieel opgeleid en legt daarmee het fundament voor jouw carrière.

Start: 20 januari 2021
Eind: 17 februari 2021
Meld je aan voor: 10 januari 2021
Lengte: 3 of 5 weken
Dagen: 8 dagen op woensdag en/of donderdag
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: Zakelijk: €2299 / Particulier: €1699 / €1299

Deze training vindt 5 keer per jaar plaats op de volgende startdata:
29 jan (VOL), 6 mei (VOL), 15 augustus (VOL), 23 september 2020 (VOL), 4 november (VOL), 20 januari 2021 (nog 4 plekken).

Plan een gratis advies gesprek
Dowload de brochure

Wat ga je leren?

Je leert content maken die raakt in concept, woord en beeld. Onze docenten staan midden in het werkveld. Ze geven je aan de hand van concrete opdrachten en een echte case niet alleen skills en kennis mee, maar ook inzicht in hoe je dat toepast ‘on the job’. Je krijgt de basis mee voor het vakgebied van Content Creation. Nadat je de opleiding hebt gevolgd weet je of je een allrounder wil zijn. Of dat je jezelf wil specialiseren in één van de vakgebieden, zoals Copywriting, Branding of Visual design.

Opleidingsdata zijn op woensdag en/of donderdag: 20, 21, 27, 28 januari en 3, 4, 10, 17 februari 2021.

Omdat De Upstarter een erkend opleider is en onze groepen kleiner zijn dan 30 man/vrouw kunnen de lesprogramma’s bij ons (net als bij andere scholen) na de verlengde Lockdown gewoon door gaan.

Marketing Strategie Gebruik on- en offline strategiën om je bekendheid te vergroten.
Vergroot je netwerk Leer een netwerk opbouwen van relevante professionals en influencers.
Visual Design & Copywriting Vertaal de identiteit & boodschap van een bedrijf in beelden en woorden die raken.
Branding en Social Media Marketing Creëer een sterk merk: met branding als kompas en social media als podium.

Leer van experts uit het veld

Branding Bootcamp | Juliëtte Schraauwers
Een sterk merk fungeert als kompas op je koers naar positieve verandering. Je leert tijdens dit vak hoe je de blauwdruk voor een sterk merk of campagne ontwikkelt. Juliëtte is founder van Brand it forward en heeft 10+ jaar ervaring in Branding Strategy and Design.
Creative Confidence | Mariëtte Ruggenberg
Je leert hoe je in een flow van continu creëren kunt blijven door speels om te gaan met fouten en te vertrouwen op jouw natuurlijk talent en intuïtie. Je ervaart door kleine oefeningen een verandering in je mindset. Trainer: Mariëtte Ruggenberg.
Marketing Strategie | Alex van der Werf
Leer over online zichtbaarheid, hoe je het bereik van content kan optimaliseren met SEO/ SEA en hoe je een betekenisvolle campagne opzet. Dit vak wordt gegeven door diverse trainers, waaronder Alex van der Werf.
Conscious Leadership
Copywriting & PR | Niels Pauw
Tijdens het vak Copywriting en PR leer je hoe je teksten schrijft die raken én blijven hangen bij je publiek. Dit vak wordt gegeven door Niels van Pow Communications. Hij schrijft copy voor fijne merken als Innocent drinks.
Visual Design | Beau Colin
Je leert tijdens dit vak hoe je de missie, visie en values van een merk op een visuele manier vertaalt. En gaat onder andere aan de slag met de basics van Illustrator. Beau Colin is founder van The Cool School en geeft workshops over strategisch design.
Social Media Marketing | Robin van der Aa
Je leert hoe je instagram en facebook gebruikt om meer bekendheid en leads genereert. En hoe je meer betrokken volgers krijgt. Trainer is Robin van der Aa, founder van studio Roo en doet o.a. marketing voor bedrijven als Happinez, Bedrock en De Upstarter.

Alumni

93.3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past
"Je legt de basis voor de rest van jouw carrière. Met deze opleiding leer je niet alleen de skills die nu nodig zijn op de arbeidsmarkt, maar heb je gelijk een netwerk aan collega’s, vrienden, bedrijven en ondernemers met wie jij echt verschil kan maken."
Christel Willers
Creative & Communication Freelance Content
"Naast de leuke opdrachten waar ik aan mocht werken tijdens de Content Creation cursus, was ik vooral onder de indruk van de professionals van wie wij deze opdrachten kregen. Zij brachten zoveel liefde en kennis over hun vak. Door te zien hoe deze professionals, waaronder de oprichter van de Upstarter Mariëtte, een carrière hebben gecreëerd uit hun passie(s), heeft bij mij het lichtje doen branden dat dit voor mij ook mogelijk is."
Zareb Hoeve
sustainable and strategic consultant

Traineeship

6 maanden

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze traineeship/stage breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk.

Kosten

De kosten voor de opleiding Content Creation zijn €2299,-. voor zakelijke klanten. Voor particulieren is de investering €1499,-. Wanneer jij een traineeship/stage gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed. Een investering die jouw leerbedrijf doet omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship/stage zijn € 999,-.

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Onze opleidingen starten 3 keer per jaar.
  • Het is mogelijk om een stage of traineeship te lopen bij een bedrijf uit ons netwerk.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Aafke, programmacoördinator van de Content Creation opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake