Content Creation opleiding

Vertel het verhaal van een merk waarin jij gelooft

Wil jij bedrijven met een mooie en echte boodschap laten groeien? Wil jij hen helpen om een connectie te maken met het juiste publiek? In de Content Creation opleiding leer je jouw creativiteit inzetten om relevante content te creëren. Voor je eigen bedrijf of een merk waarin jij gelooft. Je weet na deze opleiding hoe je content maakt die raakt, hoe je een mooie band opbouwt met jouw publiek en hoe je meer klanten aantrekt.

Start: 19 januari 2022
Eind: 9 februari 2022
Meld je aan voor: 1 januari 2022
Lengte: 4 weken of 5 – 7 maanden
Dagen: 19, 20, 26, 27 januari, 2, 3 & 9 februari 2022
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: Zakelijk: €2299 / Particulier: €1699 / €1299

Deze training vindt 3 keer per jaar plaats op de volgende startdata:
5 mei 2021 (VOL), 10 november 2021 (VOL), 19 januari 2022 (Open)

Plan een gratis advies gesprek
Dowload de brochure

Wat ga je leren?

Je leert content maken die raakt in concept, woord en beeld. Je weet wat je kunt doen om deze content zichtbaar te maken voor jouw publiek, zodat je het bereik van jouw bedrijf vergroot. Onze docenten staan midden in het werkveld. Ze geven je aan de hand van concrete opdrachten en een echte case niet alleen skills en kennis mee, maar ook inzicht in hoe je dat toepast ‘on the job’. Je krijgt de basis mee voor het vakgebied van Content Creation. Nadat je de opleiding hebt gevolgd weet je of je een allrounder wil zijn. Of dat je jezelf wil specialiseren in één van de vakgebieden, zoals Copywriting, Branding of Visual design.

Opleidingsdata zijn op woensdag en donderdag: 19, 20, 26, 27 januari, 2, 3 & 9 februari 2022

Marketing Strategie Gebruik on- en offline strategiën om je bekendheid te vergroten.
Vergroot je netwerk Leer een netwerk opbouwen van relevante professionals en influencers.
Visual Design & Copywriting Vertaal de identiteit & boodschap van een bedrijf in beelden en woorden die raken.
Branding en Social Media Marketing Creëer een sterk merk: met branding als kompas en social media als podium.

Leer van experts uit het veld

Branding | Juliëtte Schraauwers
Een sterk merk fungeert als kompas op je koers naar positieve verandering. Je leert tijdens dit vak hoe je de blauwdruk voor een sterk merk of campagne ontwikkelt. Juliëtte is founder van Brand it forward en heeft 10+ jaar ervaring in Branding Strategy and Design.
Creative Confidence | Aafke de Groot
Je leert hoe je in een flow van continu creëren kunt blijven door speels om te gaan met fouten en te vertrouwen op jouw natuurlijk talent en intuïtie. Je ervaart door kleine oefeningen een verandering in je mindset. Trainer: Aafke de Groot
Marketing Strategie | Alex van der Werf
Leer over online zichtbaarheid, hoe je het bereik van content kan optimaliseren met SEO/ SEA en hoe je een betekenisvolle campagne opzet. Dit vak wordt gegeven door diverse trainers, waaronder Alex van der Werf.
Conscious Leadership
Copywriting & PR | Niels Pauw
Tijdens het vak Copywriting en PR leer je hoe je teksten schrijft die raken én blijven hangen bij je publiek. Dit vak wordt gegeven door Niels van Pow Communications. Hij schrijft copy voor fijne merken als Innocent drinks.
Visual Design | Beau Colin
Je leert tijdens dit vak hoe je de missie, visie en values van een merk op een visuele manier vertaalt. En gaat onder andere aan de slag met de basics van Illustrator. Beau Colin is founder van The Cool School en geeft workshops over strategisch design.
Social Media Marketing | Robin van der Aa
Je leert hoe je instagram en facebook gebruikt om meer bekendheid en leads genereert. En hoe je meer betrokken volgers krijgt. Trainer is Robin van der Aa, founder van studio Roo en doet o.a. marketing voor bedrijven als Happinez, Bedrock en De Upstarter.

Alumni

93.3%

van de deelnemers vindt tijdens het traject een baan die bij hen past
"Ik was op zoek naar meer creativiteit, kennis, skills en een sterk netwerk. Ik wilde me graag omringen met creatieve mensen en zocht meer afwisseling in mijn werk. Door de opleiding voel ik meer vertrouwen en durf. Niet bang zijn om op je bek te gaan, want misschien komt daar wel iets heel moois uit. Dat heb ik bijvoorbeeld ervaren toen ik me voor het matching-event bij een bedrijf had opgegeven, waarvan ik dacht hier nooit de nodige skills voor te hebben. Uiteindelijk bleek ik juist een heel goede fit en heb ik het helemaal naar mijn zin."
Lika Verploegen
Content Creator Twentiefour
"Naast de leuke opdrachten waar ik aan mocht werken tijdens de Content Creation cursus, was ik vooral onder de indruk van de professionals van wie wij deze opdrachten kregen. Zij brachten zoveel liefde en kennis over hun vak. Door te zien hoe deze professionals, waaronder de oprichter van de Upstarter Mariëtte, een carrière hebben gecreëerd uit hun passie(s), heeft bij mij het lichtje doen branden dat dit voor mij ook mogelijk is."
Zareb Hoeve
sustainable and strategic consultant

Traineeship

4- 6 maanden

Gedurende het trainingsprogramma kun je bij een bedrijf uit ons netwerk aan de slag gaan. Met deze traineeship/stage breng je on-the-job de kennis uit de cursus in de praktijk, breid je jouw portfolio uit en bouw je aan een waardevol netwerk.

Kosten

De kosten voor de opleiding Content Creation zijn €2299,-. voor zakelijke klanten. Voor particulieren is de investering €1699, Wanneer jij een traineeship/stage gaat lopen bij een bedrijf uit ons netwerk, krijg je opleiding deels vergoed vanuit dit bedrijf. Een investering die jouw leerbedrijf doet omdat -mocht het van beide kanten klikken- zij graag een collega aan hun team toevoegen die met de juiste skillset is uitgerust. De kosten voor de opleiding met traineeship/stage zijn €999.

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen altijd een telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 3 keer per jaar.
  • Het is mogelijk om een stage of traineeship te lopen bij een bedrijf uit ons netwerk.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Aafke, programmacoördinator van de Content Creation opleiding.
Ontvang brochure
Inschrijven intake