Mastermind groep voor ondernemers

Verdien meer door minder te doen

Je bent al een tijdje aan het werk als coach, healer en/of trainer maar je merkt dat ondernemerschap een vak apart is. Ondernemers die zich aanmelden voor deze mastermind lopen tegen verschillende uitdagingen aan zoals:

 • ‘Ik weet dat ik goed ben in mijn vak, toch kan ik het spannend vinden om voor mijn waarde te staan.’
 • ‘Ik zit vol met ideeën en heb helder wat mijn missie is, maar ik vind het lastig om dit te vertalen naar een concreet en kloppend aanbod.’
 • ‘Ik geef veel en vind mijn vak zo mooi en leuk om te doen, dat ik me bijna schuldig voel om hier geld voor te vragen.’

In deze course ga je tien maanden lang met een intieme groep van purpose-driven ondernemers, die al omzet draaien, de diepte in. We benaderen ondernemerschap vanuit een holistische bril en werken op energetisch en strategisch niveau.

Start: 21 januari 2022
Eind: 14 oktober
Meld je aan voor: 20 december 2021
Lengte: 10 maanden
Dagen: 6 bijeenkomsten en 1 één-op-één coach sessie
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €4500 (ex BTW)

Deze training vindt 1x per jaar plaats op:
21 jan, 18 maart, 20 mei, 24 juni, 23 september, 14 oktober

Beschikbaarheid
De groep zit VOL. 

Ontvang het 1e hoofdstuk van de course gratis
Vraag de brochure of een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Je leert hoe jij vanuit flow en in afstemming met jezelf kan ondernemen. Hoe meer (liefde) jij jezelf gunt, hoe meer ook je bedrijf zal groeien. Je gaat:

 • Ondernemen weer licht, leuk en speels maken.
 • Jezelf uitspreken, op een authentieke en eerlijke manier. En klanten aantrekken die bij je passen. Klanten die tijd en geld in zichzelf durven te investeren.
 • Meer verdienen door minder te doen: je money-mindset krijgt een upgrade.
 • Een uniek aanbod creëren waarin jouw gift tot zijn recht komt.
 • Steeds beter voelen welke keuzes de juiste zijn voor jou. En hoe je de strategische tools die je krijgt voor jou unieke situatie inzet.
 • Je bedrijf afstemmen op jouw energietype, talent en hogere missie via een 1-op-1 coach sessie van Mariëtte én een opstelling.

Na dit jaar voel je: ‘Wow… ik heb stappen durven zetten met mijn bedrijf die ik zonder de support van deze groep en dit programma nooit had gedurfd. Ik sta sterker als persoon en als merk’

Branding Groei organisch en val op als merk door o.a. het gebruik van eerlijke marketing.
Mastermind Je leert sneller in een groep dan alleen. Laat je inspireren & supporten.
Design Thinking Ontwerp een signature aanbod via de design thinking methode
Money Mindset Ga staan voor de waarde van wat je aanbiedt en verruim je visie op geld.

Wat ik heb geleerd op mijn ondernemersreis...

Mariëtte Ruggenberg
Toen ik startte als ondernemer had ik nooit gedacht dat ik zou komen waar ik nu ben. Mijn bedrijven De Upstarter en Make Love Work zijn organisch gegroeid. En hun succes komt vooral voort uit zelfliefde. Doordat ik mijzelf steeds afvraag: hoe kan mijn bedrijf ten dienste staan van mijzelf en mijn missie? En wat kan ik concreet doen om dat mogelijk te maken? Mijn grootste leermeesters zijn de tegenslagen op mijn pad geweest. Die mij spiegelden dat ik te hard werkte, of nog niet helemaal voor mijn eigen waarde durfde te staan. Ik wil met jou kijken welke spiegels jouw bedrijf jou voorhoudt. En wat je daarvan mag leren. Ik help je om je bedrijf zo in te richten dat het jou draagt als een koning(in). Want alleen als je ontvangt kan je blijven door-geven.

Alumni

"Wanneer je een eigen bedrijf runt komen er zoveel dingen op je af waardoor je soms jezelf kwijt raakt. Een programma als deze helpt je om weer bij de kern te komen, van jezelf en je bedrijf. Het geeft richting, vertrouwen en energie. En hoe leuk is het om weer samen te werken met collega ondernemers. Om elkaar verder te helpen en het niet allemaal alleen te hoeven doen!"
Anouk Benders
Founder Mind Benders
"Via de sessies bij de Upstarter heb ik in anderhalve maand tijd beslissingen genomen voor mijn bedrijf waar ik anders jaren over had gedaan. Het gaf me de focus die ik nodig had."
Awura Abena
Founder Creative Woman Agency

Iets voor jou?

 • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
 • Of download het eerste hoofdstuk van het business strategie boek die we tijdens de course gebruiken.
 • Ik doe een telefonische intake om te kijken of deze mastermind bij je past.
 • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
 • Deze mastermind start 1 keer per jaar.
 • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte.
Ontvang brochure
Ontvang 1e hoofdstuk