Ondernemen uit purpose

Verdien meer door minder te doen

Heb jij een bedrijf met een missie? En wil je samen met andere ondernemers je business steviger én lichter maken? In de course ‘ondernemen uit purpose’ leer je hoe je meer verdient door minder te doen (ja dat kan écht!). We benaderen ondernemerschap vanuit een holistische bril. En werken aan een gezonde basis voor jou én je bedrijf. Je krijgt strategische skills mee waarmee je bouwt aan een sterk merk. Daarnaast kijken we naar jou als persoon, naar je fysieke gezondheid, mindset en gedrag. Want hoe meer liefde jij jezelf gunt, hoe meer ook je bedrijf zal groeien.

Start: 12 februari 2021
Eind: 22 oktober 2021
Meld je aan voor: 25 januari 2021
Lengte: 10 maanden
Dagen: 6 opleidingsdagen, 4 intervisie bijeenkomsten
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €2999, nu tijdelijk voor €2499

Deze training vindt plaats op:
12 februari, 19 maart, 21 mei, 18 juni, 24 september en 22 oktober.

Beschikbaarheid
Nog 4 plekken over

Ontvang het 1e hoofdstuk van de course gratis
Vraag de brochure of een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Alles wat je in de eerste vijf jaar in je ‘carrière als ondernemer’ moet weten. Je komt erachter of jouw businessplan geld gaat opleveren, hoe je (leuke) klanten aantrekt en behoudt, wat een goede prijs is om te vragen voor je dienst of product en hoe je strategische partners vindt. Je krijgt via een helder stappenplan de tools aangereikt om van idee naar goed draaiende business te gaan. Het is een gids voor ondernemers die een purpose driven bedrijf hebben. Een bedrijf met een missie, dat financieel gezond is en jou naast vrijheid ook een veilige basis biedt.

Een belangrijk onderdeel van deze course is ook het fysieke, mentale en emotionele aspect. Zo gaan we via de bioresonantie technologie je vitaler maken. Waardoor je niet alleen je bedrijf maar ook jezelf krachtiger maakt. Als je alle stappen doorloopt van deze course kun je binnen vijf jaar net als Mariëtte (founder van De Upstarter en Make Love Work) meer dan €250.000 op jaarbasis omzetten. Én samenwerken met de mensen waar jij blij van wordt.

Ondernemers mindset Groei organisch door o.a. het gebruik van eerlijke marketing en creatief denken.
Branding Val op als merk en krijg mensen mee op jouw koers richting positieve verandering.
Design Thinking Denk je plan stap voor stap uit en test of jouw idee aanslaat bij je publiek.
Bioresonantie Lees via je lichaam af waaraan je meer liefde & aandacht mag geven.

Leer van experts uit het veld

Mariëtte Ruggenberg
Het succes achter Mariëtte's bedrijven De Upstarter en Make Love Work komt vooral voort uit zelfliefde. Doordat ze zichzelf steeds afvraagt: 'hoe kan mijn bedrijf ten dienste staan van mijzelf en mijn missie? En wat kan ik doen om dat mogelijk te maken'. Mariëtte heeft deze course gemaakt om je te helpen op je reis als ondernemer. Kiezen voor het onconventionele pad is niet altijd makkelijk maar we komen verder als we elkaar helpen. Je leert hoe je van betekenis bent door dicht bij jouw natuurlijke kracht te blijven.
Romy Barendse
Romy heeft de afgelopen jaren tientallen ondernemers met een duurzame- en maatschappelijk insteek geholpen om hun bedrijven te laten groeien op een holistische wijze. Ondernemen gaat allang niet meer alleen over groei en expansie, maar over een bewuste ontwikkeling die aansluit bij jou als persoon, je bedrijf en dat wat jij wilt bijdragen in deze wereld. Romy leert je om te focussen op wat jij belangrijk vindt. Om te gaan staan voor wat jij te bieden hebt en je te richten op de klanten die het beste bij jou passen.

Alumni

"Wanneer je een eigen bedrijf opzet komen er zoveel dingen op je af waardoor je soms niet weet waar te beginnen. Een programma als deze kan helpen om weer bij de kern te komen, van jezelf en je bedrijf. Het geeft richting, vertrouwen en energie. En hoe leuk is het om weer samen te werken met collega ondernemers. Om elkaar verder te helpen en het niet allemaal alleen te hoeven doen!”"
Anouk Benders
Founder Mind Benders
"Time = everything. Via de sessies bij de Upstarter heb ik in anderhalve maand tijd beslissingen genomen voor mijn bedrijf waar ik anders jaren over had gedaan. Het gaf me de focus die ik nodig had."
Awura Abena
Founder Creative Woman Agency

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Of download het eerste hoofdstuk van het business strategie boek die we tijdens de course gebruiken.
  • Wij doen een vrijblijvende telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 1 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte.
Ontvang brochure
Ontvang 1e hoofdstuk