Ondernemen uit purpose

Een gids voor purpose driven ondernemers

Soms kun je heel zelfverzekerd achter je dienst of product staan. Het andere moment voel je jezelf een imposter en denk je dat niemand op je zit te wachten. Je voelt wel heel duidelijk: ‘Ik voeg waarde toe, mijn werk heeft betekenis. Maar hoe verdien ik hier genoeg (en goed!) geld mee? Herkenbaar? Dan is dit programma vanaf vandaag jouw gids door de ondernemerschaps-jungle. Je ontdekt wat je moet doen en in welke volgorde. Voor alle creatieve, bewuste ondernemers. Van (grafisch) ontwerper, fotograaf, coach, trainer, foody, innovatie expert tot healer.

Start: 22 januari 2021
Eind: 16 maart 2021
Meld je aan voor: 20 december 2020
Lengte: 3 maanden
Dagen: 5 dagen op donderdag of vrijdag
Tijdstip: 9:30–13:00
Kosten: Particulier: €1499

Deze training vindt 2 keer per jaar plaats op de volgende startdata:
22 januari 2021 en 9 september 2021

Ontvang het 1e hoofdstuk van de course gratis
Vraag de brochure of een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Alles wat je in de eerste vijf jaar in je ‘carrière als ondernemer’ moet weten. Je komt erachter of jouw businessplan geld gaat opleveren, hoe je (nieuwe) klanten aantrekt en behoudt, wat een goede prijs is om te vragen voor je dienst of product en hoe je strategische partners vindt. Je krijgt via een helder stappenplan de tools aangereikt om van idee naar goed draaiende business te gaan. Het is een gids voor ondernemers die een purpose driven bedrijf hebben. Een bedrijf met een missie, dat financieel gezond is en jou naast vrijheid ook een veilige basis biedt.

Als je alle stappen doorloopt van deze course kun je binnen vijf jaar net als Mariëtte (founder van De Upstarter en Make Love Work) meer dan €250.000 op jaarbasis omzetten. Én samenwerken met de mensen waar jij blij van wordt. Je volgt deze course met andere ondernemers en leert ook veel van elkaar!

Opleidingsdata: 22 januari, 12, 26 februari, 12 en 19 maart

Ondernemers mindset Groei organisch door o.a. het gebruik van eerlijke marketing en creatief denken.
Branding Val op als merk en krijg mensen mee op jouw koers richting positieve verandering.
Design Thinking Denk je plan stap voor stap uit en test of jouw idee aanslaat bij je publiek.

Leer van experts uit het veld

Mariëtte Ruggenberg
Mariëtte heeft deze course gemaakt om je te helpen op je reis als ondernemer. Kiezen voor het onconventionele pad is niet altijd makkelijk maar we komen verder als we elkaar helpen. En we hebben pioniers als jij nodig! Mariëtte leert je wat voor soort ondernemer je bent en hoe je van betekenis kunt zijn. Je gaat onder andere aan de slag met een aangescherpt verhaal achter jouw bedrijf. Door duidelijk te communiceren waarin je gelooft, en daarvoor te staan, willen mensen zich verbinden met jouw missie en merk.
Romy Barendse
Romy heeft de afgelopen jaren tientallen ondernemers met een duurzame- en maatschappelijk insteek geholpen om hun bedrijven te laten groeien op een holistische wijze. Ondernemen gaat allang niet meer alleen over groei en expansie, maar over een bewuste ontwikkeling die aansluit bij jou als persoon, je bedrijf en dat wat jij wilt bijdragen in deze wereld. Romy leert je om te focussen op wat jij belangrijk vindt. Om te gaan staan voor wat jij te bieden hebt en je te richten op de klanten die het beste bij jou passen.

Alumni

"Vroeger zou ik als de dood zijn om te falen. Nu vier ik een feestje als ik tijdens het testen van een nieuwe dienst of product erachter kom dat iets niet werkt. Zo weet ik heel snel welke richting ik dan wel op moet. Bespaart een hoop tijd, geld en energie. "
Xiomara Vado Soto
Toegepaste VR trainer Xiio
"Time = everything. Via de sessies bij de Upstarter heb ik in anderhalve maand tijd beslissingen genomen voor mijn bedrijf waar ik anders een jaar over had gedaan. Het gaf me de focus die ik nodig had."
Awura Abena
Founder Creative Woman Collective

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Of download het eerste hoofdstuk van het business strategie boek die we tijdens de course gebruiken.
  • Wij doen een vrijblijvende telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Onze opleidingen starten 2/3 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Mariëtte.
Ontvang brochure
Ontvang 1e hoofdstuk