Project purpose

Kies voor een (werk) leven dat jou voldoening geeft

Vraag jij je soms af: is dit het nou? Of heb je zoveel verschillende interesses dat je het moeilijk vindt om een richting te kiezen? Tijdens het programma Project Purpose ervaar je hoe je meer in lijn met jouw purpose, met jouw zielenmissie, kan leven. Na de trainingsdagen weet jij wat jouw unieke talenten zijn en hoe je dat vertaalt naar een carrière die je voldoening geeft. Daarnaast krijg je kennis en praktische tools mee waardoor je op een dieper niveau verbinding maakt met jezelf. Zodat je steeds opnieuw keuzes kan maken vanuit je eigen essentie. Keuzes die passen bij jouw pad.

Start: 5 maart 2022
Eind: 28 mei 2022
Meld je aan voor: 19 februari 2022
Lengte: 3 maanden
Dagen: 6 opleidingsdagen, 5 op zaterdag, 1 op zondag.
Tijdstip: 9:30–15:00
Kosten: €1699,-,
Deze training vindt plaats op:
zaterdag 5 & 19 maart, zondag 10 april, zaterdag 23 april, 7 & 28 mei.
Beschikbaarheid
12 deelnemers

Download de brochure
Vraag een intake-gesprek aan

Wat ga je leren?

Dit programma bestaat uit zes live-dagen en vier online intervisies. Je krijgt een individuele Human Design reading en een individuele coachingsessie. Daarnaast krijg je verdiepende oefeningen als huiswerk. Je krijgt concrete, creatieve opdrachten die jou helpen om jouw purpose te ontdekken en te leven. Je creëert een gezonde basis voor jezelf die gebaseerd is op zelfliefde en overvloed. Je maakt onderscheid tussen de stem van jouw hoofd en hart. Je formuleert jouw missie en ambities zodat andere mensen weten welke waarde jij toevoegt en hoe ze je verder kunnen helpen.

Daarnaast krijg je tools aangereikt om de gronden en de connectie met jezelf te versterken. Zoals ademwerk, familie opstellingen en energetische reinigingstechnieken. Waardoor je op elk moment in je leven je purpose opnieuw kan ontdekken. We combineren oude wijsheden met eigentijdse inzichten. Zo gaan we werken met ayurvedische principes en de cycli van de maan maar ook met branding technieken om jouw gift duidelijk in kaart te brengen.

Goed nieuws! Onze trainingen op locatie mogen doorgaan (zie rijksoverheid website). We zijn heel blij dat we onze groepen weer offline mogen ontvangen.

Ontdek en deel jouw talent Leer je sterke kanten herkennen en die waarde met een ander te delen.
Vergroot je netwerk Krijg inspiratie van mooie mensen om je heen en share your sparkle!
Groei Krijg inzicht in jezelf en jouw patronen en richt je leven opnieuw in.
Ancient Wisdom Ontdek Human Design, ademwerk, familieopstellingen & meer

Leer van experts uit het veld

Aafke de Groot
Investeren in de relatie met jezelf is altijd een goed idee. Tijdens de trainingsdagen geeft Aafke haar best practices mee. De afgelopen tien jaar wijdde zij zich aan persoonlijke ontwikkeling. Alle tools en wijsheden die zij eigen heeft gemaakt zijn samengebracht in deze training. Aafke studeerde af op het gebied van menselijke zingeving en levenskunst. Daarnaast is ze is programmamaker en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Alice Rientjes
Alice coacht met stem, adem en opstellingen. Voor deze cursus verzorgt zij een ademsessie, en de workshop Systemisch Werk. Opstellingen kunnen je helpen om inzicht te krijgen in de verborgen banden van het (familie)systeem waar je een deel van uitmaakt. Pas wanneer belemmerende patronen aan het licht komen kan je nieuwe, meer liefdevolle mogelijkheden creëeren om met uitdagingen om te gaan.

Alumni

"Aafke is een warm, open en uitnodigend persoon. Doordat ze zichzelf open en kwetsbaar opstelt, geeft ze je het gevoel dat jij ook helemaal jezelf mag zijn.

Door de training die ik bij Aafke heb gevolgd, heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen patronen met betrekking tot de communicatie met anderen. Dit heeft me erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. "
Kyra Geerts
"Aafke heeft een enorme kracht om iemand zijn eigen kwaliteiten te laten inzien. Zij kan goed luisteren, en is heel begripvol naar elke menselijke struggle en eigenschap. Vervolgens weet zij probleemloos de kern van het verhaal te omvatten en de kracht die daarin verscholen ligt te benoemen. Samen met degene die zijn verhaal inbrengt schijnt zij nieuw licht op de situatie, waardoor nieuwe wegen zichtbaar worden."
Fieke Wegdam

Iets voor jou?

  • Schrijf je hier in om de brochure te ontvangen van de opleiding.
  • Wij doen een vrijblijvende telefonische intake om te kijken of de opleiding bij je past.
  • Dit kan op een moment dat het jou uitkomt.
  • Deze opleiding start 3 keer per jaar.
  • Heb je een andere vraag neem contact op met Aafke.
Download de brochure